the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

,каков лик бе .
Што мислите вечер за Далас - Голден Стејт? Сакам Далас да ги уплатам 1 пошо се јаки офанзивно башка дома пред едни од најдобрите навивачи.
, а мислам дека Далас е идеален противник за тоа. Да сум на твое место, би ја играл и јас 1. 
Што мислите вечер за Далас - Голден Стејт? Сакам Далас да ги уплатам 1 пошо се јаки офанзивно башка дома пред едни од најдобрите навивачи.
Ептен шубе играч ми е Монта ептен е неконстантен. Имаше 3-4 вечери по ред со 30+ поени и после 3-4 испод просек, дури сега скоро имаше 1-11 шут само не ми текнува против когоБарем врзи ја и со Елис +, мора да се распука ако сакаат да победат Далас.

Барем врзи ја и со Елис +, мора да се распука ако сакаат да победат Далас.
Ептен шубе играч ми е Монта ептен е неконстантен. Имаше 3-4 вечери по ред со 30+ поени и после 3-4 испод просек, дури сега скоро имаше 1-11 шут само не ми текнува против кого
Каков човек е овој![]()
Со оглед дека нема да игра Богут можиш да ја играш 1 слободно. Не е 100% сигурна ама подобра шанса од таа за да падни ГСВ здравје.[DOUBLEPOST=1418493422][/DOUBLEPOST]
Јас обратно би играл Томпсон и Кари да експлодираат, особено Томпсон. А од Далас Чендлер и Рајт.