Божино
4815162342
Вакви time travel, butterfly effect муабети ми се дефинитивно најјаки.Не ми се прави глупав да свиреше пенал за Барса немаше да се одвива контрата каде Алвес ја удри топката во раката.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вакви time travel, butterfly effect муабети ми се дефинитивно најјаки.Не ми се прави глупав да свиреше пенал за Барса немаше да се одвива контрата каде Алвес ја удри топката во раката.
Или попознати како причинско последични случувања?Вакви time travel, butterfly effect муабети ми се дефинитивно најјаки.![]()
И шо е поентава на прашањево?Или попознати како причинско последични случувања?
И тоа го менува фактот дека не досуди чист пенал и за Гетафе?Или попознати како причинско последични случувања?
Ако свирнеше пенал, ситуацијата на крај немаше да се деси.И тоа го менува фактот дека не досуди чист пенал и за Гетафе?
А ситуацијата на крај со што ќе ја оправдате? Со Пеналдо, претпоставуем.
Да не потпиша за друг клуб Меси ?? Не го видов некако денес ..
My Grandfather smoked his whole life. I was about 10 years old when my mother said to him, "If you ever want to see your grandchildren graduate, you have to stop immediately." Tears welled up in his eyes when he realized what exactly was at stake. He gave it up immediately. Three years later he died of lung cancer. It was really sad and destroyed me. My mother said to me- "Don't ever smoke. Please don't put your family through what your Grandfather put us through." I agreed. At 28, I have never touched a cigarette. I must say, I feel a very slight sense of regret for never having done it, because your posts gave me cancer anyway.Штета што киксна Гетафе. А таман влегоа у форма...
Зборете што сакате, човекот е цар!Кикснете вие, ко ќе ви го пуштам Ибица ќе видиш што е хумор.
Штета што киксна Гетафе. А таман влегоа у форма...