Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А таман мислеа дека барем на крај на годинава ќе бидат први :(
Иначе ме интересира дали ако Барса имаше таква шанса на крај, дали судијава ќе свиреше крај?

А таман мислеа дека барем на крај на годинава ќе бидат први :(
Иначе ме интересира дали ако Барса имаше таква шанса на крај, дали судијава ќе свиреше крај?
Samo na pes

Не може секоја утакмица да се победи. Нема пенали за такво нешто.

Играчот со рака од нозе му ја зема топката и нема пенал, Кристина ќе падне од ветерот одма пенал ќе му свират.

А Алвес со кур ја удри, не со рука.

Не ми се прави глупав да свиреше пенал за Барса немаше да се одвива контрата каде Алвес ја удри топката во раката.

Роналдо е крив што не победивте денес , а не богот ваш Меси што го мрзи да оди , а камоли пак да трча , Роналдо ви е крв што овој 80 милиони што го зедовте неможе еден мочан гол да даде сезонава , крив е исто Роналдо што имате дупка од тренер и што врска немате сезонава .. добар изговор нема што .. се надевам и вашата управа го мисли истото па белким ќе останете со истиот тренер и играчи па титула да не видите 10 години !

• Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Не ми се прави глупав да свиреше пенал за Барса немаше да се одвива контрата каде Алвес ја удри топката во раката.
Да победеше Барса имаше шанса како први да ја завршат годинава :(

И последната шанса шо им ја прекина судијата беше откако му беше одземена топката на Пике. Да не му ја земеше немаше да дојдат до шансата :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom