LP1519
ЧастиОбраз
При користење на креатин и протеин дали кафето ( нес, капучино... ) би имало лошо дејство?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само позитивно,зборам за турско,нес,еспресо,најубаво пред тренинг за енергија.При користење на креатин и протеин дали кафето ( нес, капучино... ) би имало лошо дејство?
Не веројатно, туку сигурно се пршлени и тоа четврти и петти лумбален и прв сакрален.ми кажаа сум имал нагмечување(дискус) на S1,L4,L5(веројатно некои пршлени се овие)
Ако ти е на почетна стаза, можеби погрешно си кревал или се имаш повредено од х причини.Вежбам година и пол,и пред 3,4 дена ми се појавија болки во кичма.3 дена не вежбав ми рекоа да мирувам ќе поминеле и ништо,денеска бев на снимање и ми кажаа сум имал нагмечување(дискус) на S1,L4,L5(веројатно некои пршлени се овие) и да сум одел на физикална терапија.Немам некои големи болки,ама пак при станување од кревет,наведнување...се осеќа.Дали некој од вас имал вакви проблеми,и колку време паузирал?
Najubavo prvo snimaj si go.Јас па се укочив во вратов,не само што сум укочен туку и ме боли кога ми е исправена главата и кога ја вртам на десно.Не е она класично укочување од лошо спиење туку има и болка,мала,но лоша.
Истово ми се деси и после сообраќајката,ме боли некаде кај пршленот тој поголем што е кај вратот...не знам што да правам,татко ми вика да идам кај Али(местач за тие што не знаат) ама страв ми е пошто е сепак врат.
Кога беше сообраќајката,бев кај човек масажер не местач,и ме среди од трети пат,ама зима по 500 денари на одење...скапо ми е тоа ептен,а масира 5-10 мин.
Najubavo prvo snimaj si go.
Tahir mu e brat na ali I e mnogu podobar
Cela turka reprezentacija kaj nego se isprava. I ako e nekoj konreten problem on sam ke te prati na lekarsko mislenje.
дилбери, може ли некој да ми каже некоја вежба за исправање, малце се имам подгрбавено последно време и сакам да си го вратам нормалното држење. Ми кажаа дека чучњеви со сукало преку рамења помагало ама ми нема нешто логика.
Најдобро да се растегаш,а ако ти е вратот исто искривен има една добра фора,ама претпоставувам дека не ти е тоа.
Она класично растегање..и можеш на шипка да висиш евентуално...претпоставувам не си физички активен ? добро би ти дошло и тоа,нешто рекреативно,најдобро баскет или ракомет,а и пливање би ти било топ.на какво растегање мислиш ?