Expecto Patronum
Citizen Erased
- Член од
- 13 јули 2011
- Мислења
- 1.331
- Поени од реакции
- 3.281
Merry Christmas, ya filthy animal. And a Happy New Year
Ги имам изгледано трите верзии на Cube 97', 2002' и 2004та, исто и House of 9. Концептот на Cube филмовите е тотално различен од овој другиот. Далеку се пософистицирани и носат различна порака, вториов има повеќе елементи на хорор, сцените се барем такви, и сето тоа поради недостаток на скрипта. У Cube има перфектно напишана скрипта, ликовите се доста продлабочени и филмовите имаат створено огромно чуство на параноја кај гледачите, без да има некој fear factor од чудовиште позади. Изгледај го и тој од 2004та.Cube-Очигледно беше сценаријото за бегство односно клучот на се на крајот човекот кој апсолутно не го болеше курот за бегство замина Концептот интересен но веќе виден само што филмов е од 94 а сите филмови кој се слични на овој се после снимени мислам дека филмов е меѓу првите од ваков тип можда грешам мене у споредба со крајот зборам house of 9 превртува за разлика од овој
Некако не ми се троши време искрено незнам како би можел да ме изненади и оценката баш не му е сјајна за разлика од првиот после 1 дел се е после франшиза за пари паѓат луѓево на моментот одличен беше првиот па мора и вториот незнам за Кубе инаку да ликовите фантастично губење што и самиот филм го наметнува тоа додатокот за ретардата одлично моментот со прститена сител ќе има добра програма за нова година, незнам шо ви е со филмовиве[DOUBLEPOST=1418052286][/DOUBLEPOST]
Ги имам изгледано трите верзии на Cube 97', 2002' и 2004та, исто и House of 9. Концептот на Cube филмовите е тотално различен од овој другиот. Далеку се пософистицирани и носат различна порака, вториов има повеќе елементи на хорор, сцените се барем такви, и сето тоа поради недостаток на скрипта. У Cube има перфектно напишана скрипта, ликовите се доста продлабочени и филмовите имаат створено огромно чуство на параноја кај гледачите, без да има некој fear factor од чудовиште позади. Изгледај го и тој од 2004та.
Оценката на Cube Zero е поради класичното општо мислење дека ремикс на оригинал мора да е тапа. Дури прочитав некои ревјуа дека бил копија на оригиналот. генијалциНекако не ми се троши време искрено незнам како би можел да ме изненади и оценката баш не му е сјајна за разлика од првиот после 1 дел се е после франшиза за пари паѓат луѓево на моментот одличен беше првиот па мора и вториот незнам за Кубе инаку да ликовите фантастично губење што и самиот филм го наметнува тоа додатокот за ретардата одлична моментот со прстите
еве за пример ќе ти го посочам и Рек има 4 дела кој вреди само првиот нормално ги немам изгледано другите 3 ама сеа треба до крај да ги цепам а со тие 1-30 минути ќе пуштам некој филм шо е на топ листа со исто времетрање и на крај ќе дркам а вака губење време
[REC] 4: Apocalypse (2014) - IMDb
Rating: 5.4/10 - 903 votes
Meh, ако го имаш гледано краткиот Curfew, овој ќе ти биде така така. Не би препорачал трошење време за филмов, доволен е 20 минутниот Curfew.Before.I.Disappear.2014.HDRip.XviD.AC3-EVO.avi
Касно го прочитав ова, јас немав поим дека всушност е базиран на краткиот се додека не ги изгледав првите 5 минути и одма заклучив, од плакатот само и од имдб не приметив, не ни прочитав содржина само ми се виде добра оцена и критики. Го извртив така, богами целиот филм е сведен на краткиот, кој ми беше инаку одлично изработен. Овој пониско го оценив, генерално послаб впечаток ми остави, ваљда ради тоа што 20 минути доволно ми беа од истата приказна.Meh, ако го имаш гледано краткиот Curfew, овој ќе ти биде така така. Не би препорачал трошење време за филмов, доволен е 20 минутниот Curfew.