Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Brazilian legend is joining the cast of "Kickboxer: Retaliation," according to the Hollywood Reporter. The film is the second act of a trilogy reboot of the 1989's "Kickboxer."
Jean-Claude Van Damme won't reprise his role as Kurt Sloane, instead giving way to Alain Moussi, who took over the role in the yet-to-be released "Kickboxer: Vengeance."
Per THR, Ronaldinho is set to play "Ronaldo, an imprisoned expert martial arts kicker who shows Moussi how to refine his deadly kick." It gets better -- Dinho joins a cast that also features boxing legend Mike Tyson and UFC's Paige VanZant.
Имаше поголем мисир од овој, така?Warcraft-ов добар испадна мајке ми. Треба едно 5 минути да се навикнеш на CGI ликовите но после влагаш у филм (буквално) и си тече приказната. Има ептен ситници и детали кои само оние кои ги играле игрите ќе ги приметат ама солидно филмче е и за останатите. Ќе направи многу пари гарант, што е добро пошто ќе ја молзат франшизава додека носи пари а тоа значи повеќе филмови за нас!
8/10
Hence 8/10Имаше поголем мисир од овој, така?
![]()
Појавата и глумата на дечково му симнуваат минимум 2 оценки на филмот.
Баш вчера, по Grimsby сакав истово да го искоментирам. Очајна е! Во сите филмови е ко една иста улога да глуми - веројатно самата себеси. Женски Адам Сендлер. Дефинитивно најлошата актерка на денешницата.Една од најлошите актерки кои се спојуваат со комедија во последно време ми е плавава од Пич прфект. Ужас. Не ја можам.
Што стана со филмов, го нема веќе во Синеплекс, дали една недела само играше и го повлекоа????Warcraft-ов добар испадна мајке ми. Треба едно 5 минути да се навикнеш на CGI ликовите но после влагаш у филм (буквално) и си тече приказната. Има ептен ситници и детали кои само оние кои ги играле игрите ќе ги приметат ама солидно филмче е и за останатите. Ќе направи многу пари гарант, што е добро пошто ќе ја молзат франшизава додека носи пари а тоа значи повеќе филмови за нас!
8/10
Тоа беше пред премиера, утре е премиерата.Што стана со филмов, го нема веќе во Синеплекс, дали една недела само играше и го повлекоа????
Koma e od vremeto ..... Odlicen filmМислам тукаго прочитав или во темана за Moviespotting, овој Coma од 1978 година многу добар трилер/мистерија испадна.
На кој му текна за филмот да му се позлати раката.![]()