Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ако можи Универзидад де Чиле да победи, да не биди на 4 ливчина по една кај шо ме паѓа.

Ги играм СИти 2+, 1:0, Јанг Бојс 2+, 0:1 од 6та минута, Рома 1, 2:2 со умрените Сасуоло. И сега уште ова ако ме падни со 1.30 коеф ќе се отепам .

Грасхоперс ме вади на ГГ3+ уште у 7ми минут паѓа гол... А топ ливче беше Псв 2-2 , Ајакс 1-1 и Порто 2-2 на 500 2000....

Добро таман реков на ваков ден коа ништо не излезе ќе имам некој профит ете ги Цеље да ме демантираат а има 4 плус на полувреме.

xUfsEZr.png

FT 3:0 и Роналдо прв

RtBw0ak.png

FT 5:0 и Родригез прв.

:place: :ROFLMAO:

Ах цеље копилиња од 4 предност на полувреме ја поебаја мамето уште нив ги чекав :mad::mad::mad::mad::mad:

Рома 1х
Сити 1х
ПСЖ 1
Реал 1
ПСВ 2
На 2500 уплата. Коа сака сака, јебеш га. Рома со играч помалце у 92 извлече реми, ПСЖ губеше па ја сврте, ПСВ исто. :D

Некој калкулатор како што е тип.цом.мк, за да може да пресметам евентуална добивка на 3/12 систем?

Партизан, МЗТ и Реал од баскетите, Барса и Интер од фудбалите. До душа немам ништо разгледано, овие уште од петокот ги гледав дека треба да тепаат. :D
@Tutor Имаш уште цело полувреме брат, полека. :)

П.с. На еден тикет со послаба уплата ќе ги чекав Ајакс 1 и т1, Порто 2ка и Цеље ракометот 1х да не ме заебеа Олимпијакос мртваците. Добро бе зашо откако ќе ме падне некоја утакмица после сите мора глатко да излезат? Шо убаво ќе дојдеа 1800 денари плус. :D Ама ајде нека тепаат ПСВ и не се бунам. :D
Ај не се прај луд со сила,кажи за тој тикетот што го играше на милионче:icon_lol:.

Да ве прашам нешто можеби сте пробале..

ако изиграм комбиниран тип на пример: Џенова-Милан 1;азиски 2 и кога би го уплатил за 10.000 би носело 10.500ден ама сеа дали ако заврши X т.е ќе ми ја вратат целата уплата?

Баталете заборавив на данок.:(

Нек си ебат матер Веспрем, 10 поени во прво..да се распуцаа како домаќините т2+ ќе ги фатев :@

Да ве прашам нешто можеби сте пробале..

ако изиграм комбиниран тип на пример: Џенова-Милан 1;азиски 2 и кога би го уплатил за 10.000 би носело 10.500ден ама сеа дали ако заврши X т.е ќе ми ја вратат целата уплата?

Баталете заборавив на данок.:(

Или евентуално се наредат повеќе утакмици за повеќе пари,нели е ова сигурна добивка?Или се лажам.Untitled.png

Рома 1х
Сити 1х
ПСЖ 1
Реал 1
ПСВ 2
На 2500 уплата. Коа сака сака, јебеш га. Рома со играч помалце у 92 извлече реми, ПСЖ губеше па ја сврте, ПСВ исто. :D
Јас отидов на поправен по Рома.... 11к добивка ми сјеба...
Порто , Реал 1ит1 , Псв , Торино 1X и ја чекам Детроит-Филаделфија 1 за 9к ... умрена против умрена екипа... се заебав изгледа но у нервоза го пишав ова ... ќе ја биди ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom