Предновогодишна Кајгана собиранка - Мистик, сабота - 27.12.2014 [20:00 ч.]

Најмомент на собиранката...

• Нарачката Божино на шанк: „Дајте ми едно ЧАЈЧЕ од морковче“

Гласови: 0 0,0%
  • Трчањето на Ilumious до микрофонот за Du Hast дерејќи се „ГЕРМАНСКИИИИИ“

• Грчењето на Мојсо и the walk of shame на Рики

• Крејзи ин лав кога го тераше Клипче да ја опцуе

• Закачалката кај Пејо во стан што ја сруши Fiend

• Кога урлавме сите на микрофон ко нездрави

• Победата на Crazy in Love против хејтеризмот #nohatespeachgirl

• Запознавањето на blue ladybug & Џонтра Волта

• Клипче кога не и дозволуваше на Џинџер да седи до други мажи

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го ѓаволот.
Ако мешаш поими со дискотеки, тоаш не ти праам муабет и си ги барам матерјалите фотокопија за Проева од Биле да ми ги вратиш.
А ако ти одговара нешо налик на Custome pub, ќе ти одговара и ова.
Ама не н е јас ....тоа не јас... :confused: (зашто не ми работи копчето за stealth :нинџ:)

Пошто нема место во колата на илуминоус :(

You can drive in mine <3

Сега се враќам од работа, малку пауза од форумов па да прашам. Се договоривте кој кого ќе вози, кој во чија кола ќе се вози?
Не дека ме интересира, чисто информативно...

Сега се враќам од работа, малку пауза од форумов па да прашам. Се договоривте кој кого ќе вози, кој во чија кола ќе се вози?
Не дека ме интересира, чисто информативно...

Па не, ја убаво го прашувам типов, он ме заебава немало кој да го вози. Ја пеш ќе идам во Центар друг сака шоферисување наоколу :D

Па не, ја убаво го прашувам типов, он ме заебава немало кој да го вози. Ја пеш ќе идам во Центар друг сака шоферисување наоколу :D

А по ПП и се праи муж на @Devojcence1 а вака јавно, се упичка. Ццц...

Ќе се појават Бубамарко, ќе се изненадиш дури. Барем така било на претходни собиранки. :)
Се надевам. Да не биде муабетот 100 стапа и само десет женски :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Се надевам. Да не биде муабетот 100 стапа и само десет женски :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ама јас кога зборам и во редакција, ме напаѓаат. Дај ајде, жени за модератори....и таму ни требаат. Од сега бојкотирам за секое ново машко модератор. Не ме интересираат способности :D

Ама јас кога зборам и во редакција, ме напаѓаат. Дај ајде, жени за модератори....и таму ни требаат. Од сега бојкотирам за секое ново машко модератор. Не ме интересираат способности :D
Потајно сите знаеме на кого инсистираш за модераторка. Внимавај што посакуваш, можеби ќе ти се оствари :D

Потајно сите знаеме на кого инсистираш за модераторка. Внимавај што посакуваш, можеби ќе ти се оствари :D

АААААА Те чекаааав....знам те пушко кад си пиштољ била :D

Само што планот ми е сменет и не ќе можам да дојдам бидејќи дотогаш ќе бидам во Делчево ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom