Предновогодишна Кајгана собиранка - Мистик, сабота - 27.12.2014 [20:00 ч.]

Најмомент на собиранката...

• Нарачката Божино на шанк: „Дајте ми едно ЧАЈЧЕ од морковче“

Гласови: 0 0,0%
  • Трчањето на Ilumious до микрофонот за Du Hast дерејќи се „ГЕРМАНСКИИИИИ“

• Грчењето на Мојсо и the walk of shame на Рики

• Крејзи ин лав кога го тераше Клипче да ја опцуе

• Закачалката кај Пејо во стан што ја сруши Fiend

• Кога урлавме сите на микрофон ко нездрави

• Победата на Crazy in Love против хејтеризмот #nohatespeachgirl

• Запознавањето на blue ladybug & Џонтра Волта

• Клипче кога не и дозволуваше на Џинџер да седи до други мажи

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Шкорпион ја не сум 100 % сигурен.....
Ако по крчмите и баровиве се прај собиранкава 99% сум за,али ако е Мистик (сестра ми ми раскажа све за местото и заклучив дека се коси со мојте животни ставови :pipi:) и такви "чудни дискотеки " кај шо има нехумана музика 1 % сум за (колку за ваш атер да ве запознаам) ....

Ако по крчмите и баровиве се прај собиранкава 99% сум за,али ако е Мистик (сестра ми ми раскажа све за местото и заклучив дека се коси со мојте животни ставови :pipi:) и такви "чудни дискотеки " кај шо има нехумана музика 1 % сум за (колку за ваш атер да ве запознаам) ....
Брат веруј дека никој нема да ја рецка музиката бе, ќе биде хаос пич... уствари хаос лудило али дојдете за што помасовно да биде :D

Крчма не верувам. Барови/Пабови/Кафичи се се уште во игра. Мистик го оставаме како last resort. Само те молам без игри, се обидувам листа на сериозни луѓе да направам :D. Ја би сакал да дојдеш, е сеа останува на тебе ..

Брат веруј дека никој нема да ја рецка музиката бе, ќе биде хаос пич... уствари хаос лудило али дојдете за што помасовно да биде :D
А цените за алкохол како се таму !??!?! (да знам со време што да продадам дома за да се напијам убаво или од дома да си се "спремам" )

А цените за алкохол како се таму !??!?! (да знам со време што да продадам дома за да се напијам убаво или од дома да си се "спремам" )

За тебе од дома вино ќе носам ти само дои :D

Крчма не верувам. Барови/Пабови/Кафичи се се уште во игра. Мистик го оставаме како last resort. Само те молам без игри, се обидувам листа на сериозни луѓе да направам :D. Ја би сакал да дојдеш, е сеа останува на тебе ..
Aко испадне Мистик 100% НЕ, ако испадне договор за Барови/Пабови/Кафичи 100% Да.

Aко испадне Мистик 100% НЕ, ако испадне договор за Барови/Пабови/Кафичи 100% Да.

Okay, тогаш да те важам за несигурен дур не одредиме место :/

Ја ќе потврдам за една недела максимум баш тогаш ми се паѓа колоквиумска, али мислам дека на 27ми ќе сум слободен. Кај и да е деновиве неделава ќе ни ги кажат датумите кога ќе полагаме и ќе знам за сигурно.
Нема врска кај ќе се собираме, местото не ми игра никаква улога ќе идам сигурно освен ако не ме заебат со некој испит тој ден.

Ја чекам да ми испадне распоредот за колоквиуми/испити па да знам кога полагам, најверојатно до другата недела би требало да е пуштен, па ќе се изјаснам. :)

Едит:
Идам, сигурен сум, пред 20ти завршувам со полагања, така да океј е. Локација небитна. :)

Последно уредено:
Okay, тогаш да те важам за несигурен дур не одредиме место :/
Секако . А ја ке ја пратам темава и ке ти пишам ако некој ѓавол ме натера да дојдам у Мистик.;)

Секако . А ја ке ја пратам темава и ке ти пишам ако некој ѓавол ме натера да дојдам у Мистик.;)
Еве го ѓаволот.
Ако мешаш поими со дискотеки, тоаш не ти праам муабет и си ги барам матерјалите фотокопија за Проева од Биле да ми ги вратиш.
А ако ти одговара нешо налик на Custome pub, ќе ти одговара и ова.

Останативе што праиме? Вие што не знаете дали сте слободни за 27ми кажете недела дена од сега дали ќе можете или не зошто веќе ќе треба да резервираме за место. Другиве што лајкате без коментар, изјаснете се мајко му стара :D

Трети да потврдат само.

@arakenx
@Pane-G
@Детелина
@Beric Dondarrion
@Scirea
@STEALTH
@HoT IcE
@Isak Keyten
@Samurai Jack
@Бомбастичен Дрогираш
@Lu
@Natural-girl
@Devojcence1 (Да, сериозен сум. Чим ти го носиме Бетменко, има да се појавиш макар дошла Апокалипсата. И носи нешто црвено, со црвен кармин).

Ехх, камо да можев. Сакам да се запознаам со многу форумски лица, листата ми е долга, но далеку е Валандово. Сите што ќе се собирате ви посакувам убав помин и добра предновогодишна дружба :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom