Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Ти кажа да пингаш иначе батали протест за ГТЦAбе ако бидеме 28ми декември, може да постанеме критична маса за протестов на ГТЦ![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти кажа да пингаш иначе батали протест за ГТЦAбе ако бидеме 28ми декември, може да постанеме критична маса за протестов на ГТЦ![]()
Брат веруј дека никој нема да ја рецка музиката бе, ќе биде хаос пич... уствари хаос лудило али дојдете за што помасовно да биде@Шкорпион ја не сум 100 % сигурен.....
Ако по крчмите и баровиве се прај собиранкава 99% сум за,али ако е Мистик (сестра ми ми раскажа све за местото и заклучив дека се коси со мојте животни ставови) и такви "чудни дискотеки " кај шо има нехумана музика 1 % сум за (колку за ваш атер да ве запознаам) ....
@Шкорпион ја не сум 100 % сигурен.....
Ако по крчмите и баровиве се прај собиранкава 99% сум за,али ако е Мистик (сестра ми ми раскажа све за местото и заклучив дека се коси со мојте животни ставови) и такви "чудни дискотеки " кај шо има нехумана музика 1 % сум за (колку за ваш атер да ве запознаам) ....
А цените за алкохол како се таму !??!?! (да знам со време што да продадам дома за да се напијам убаво или од дома да си се "спремам" )Брат веруј дека никој нема да ја рецка музиката бе, ќе биде хаос пич... уствари хаос лудило али дојдете за што помасовно да биде![]()
А цените за алкохол како се таму !??!?! (да знам со време што да продадам дома за да се напијам убаво или од дома да си се "спремам" )
Aко испадне Мистик 100% НЕ, ако испадне договор за Барови/Пабови/Кафичи 100% Да.Крчма не верувам. Барови/Пабови/Кафичи се се уште во игра. Мистик го оставаме како last resort. Само те молам без игри, се обидувам листа на сериозни луѓе да направам. Ја би сакал да дојдеш, е сеа останува на тебе ..
Aко испадне Мистик 100% НЕ, ако испадне договор за Барови/Пабови/Кафичи 100% Да.
Секако . А ја ке ја пратам темава и ке ти пишам ако некој ѓавол ме натера да дојдам у Мистик.Okay, тогаш да те важам за несигурен дур не одредиме место :/
Еве го ѓаволот.Секако . А ја ке ја пратам темава и ке ти пишам ако некој ѓавол ме натера да дојдам у Мистик.![]()
Останативе што праиме? Вие што не знаете дали сте слободни за 27ми кажете недела дена од сега дали ќе можете или не зошто веќе ќе треба да резервираме за место. Другиве што лајкате без коментар, изјаснете се мајко му стара
Трети да потврдат само.
@arakenx
@Pane-G
@Детелина
@Beric Dondarrion
@Scirea
@STEALTH
@HoT IcE
@Isak Keyten
@Samurai Jack
@Бомбастичен Дрогираш
@Lu
@Natural-girl
@Devojcence1 (Да, сериозен сум. Чим ти го носиме Бетменко, има да се појавиш макар дошла Апокалипсата. И носи нешто црвено, со црвен кармин).