N
Nessa Alcarin
Гостин
Ќе се појават Бубамарко, ќе се изненадиш дури. Барем така било на претходни собиранки.Некако многу малку моми на темава или така ми се чине?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се појават Бубамарко, ќе се изненадиш дури. Барем така било на претходни собиранки.Некако многу малку моми на темава или така ми се чине?
Нема потреба од убаво наоблечени зашто прво ке биде пладне (кога е најтопол период од денот) и второ ако времево тера ко до сега попладне ке биде 5-10 степена што е многу топло за Скопје пред нова година.А надвор негде денски да правите собиранка, пример 12:00 часот... Убаво наоблечени.
Како бе несигурен до сеа?Вака сега, бидејќи ви тргна мајтапењето (ништо лошо у тоа, али малце посериозно треба да ја фатиме работава), а со тоа и не знам од сите овде кои луѓе има шанси да се појават а кои не, некои пишаа како одговор на нечив хумор, или како заебанција за нешто, а не се изјаснети дали им се иде, со кој ќе идат, за да формирам бројка. Или тие што ставиле лајк само а нема коментар. Не знам како да ве рачунам вас. Затоа, за сигурни или close то сигурни ќе ги сметам само тие што дале коментар таков тука или на другана тема, или по пп што потврдиле или најавиле дека ќе идат.
Листата на сигурни/скоро сигурни сега за сега е вака:
1 - Јас (Шкорпион)
2 - @kooperativa
3 - @ION
4 - @blue ladybug
5 - @bebush
6 - @Liviu
7 - @Не_Сум_ЏинЏер
8 - @The_Messenger
9 - @Cassaro
10 - @Nessa Alcarin
11 - @StormRage
12 - @Kunta Kinte
13 - @KembaW
14 - @LordDragonII
15 - @RickyLFC9
16 - @Комита Ултрас
17 - @Pro Femmina (?)
18 - @Saladin
19 - @AceCaleb
20 - @Peja989
21 - @bokser_mk (?)
22 - @Клипче (?)
23 - @Zaphod Beeblebrox (?)
24 - @Matador :)
25 - @Castiel
26 - @Безидејазаник
27 - @Ilumious
28 - @Ska Maniac
29 - @Ron Burgundy (?)
30 - @Stefan-kobe
31 - @wiksa (?)
32 - @Red John (?)
33 - @RogerBacon
34 - @Near (?)
35 - @Prince
36 - @парва (?)
37 - @Velvet She (?)
38 - @Mojso
39 - @UpaDown
40 - @Емкаа
41 - @VeS
Можете да се ставите на листата со цитат и потврда дека ви се иде, тие што не се гледате налиста тука.
(?) е за тие што не се 100% сигурни или мене таков впечаток ми оставиле.
Како бе несигурен до сеа?
Идам 100%!
Јас не идам.
Yeeeeeeey sausage fest!!!
Добро де, и по некое женско тук-таму.
Дај бе да регрутираме уште девојки.![]()
Ради последната непојавинела е прашалникот
Ајде, едит ќе му удриме.[DOUBLEPOST=1417798026][/DOUBLEPOST]
Зш бе? Девојченце ќе ти ја носиме у црвено.
Пошто нема место во колата на илуминоус![]()
А да не не сме?Фино од твоја страна што ги собра вака оние кои ќе одат. Сега уште да се најде место и дај баталете тоа надвор, паркови и зеленила, ќе помислат дека сме секта некоја, кој ќе се објаснуе![]()
Aбе ако бидеме 28ми декември, може да постанеме критична маса за протестов на ГТЦФино од твоја страна што ги собра вака оние кои ќе одат. Сега уште да се најде место и дај баталете тоа надвор, паркови и зеленила, ќе помислат дека сме секта некоја, кој ќе се објаснуе![]()
Aбе ако бидеме 28ми декември, може да постанеме критична маса за протестов на ГТЦ![]()