Предновогодишна Кајгана собиранка - Мистик, сабота - 27.12.2014 [20:00 ч.]

Најмомент на собиранката...

• Нарачката Божино на шанк: „Дајте ми едно ЧАЈЧЕ од морковче“

Гласови: 0 0,0%
  • Трчањето на Ilumious до микрофонот за Du Hast дерејќи се „ГЕРМАНСКИИИИИ“

• Грчењето на Мојсо и the walk of shame на Рики

• Крејзи ин лав кога го тераше Клипче да ја опцуе

• Закачалката кај Пејо во стан што ја сруши Fiend

• Кога урлавме сите на микрофон ко нездрави

• Победата на Crazy in Love против хејтеризмот #nohatespeachgirl

• Запознавањето на blue ladybug & Џонтра Волта

• Клипче кога не и дозволуваше на Џинџер да седи до други мажи

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пјаца Либерта е добро место за таква собиранка, може да го резервирате целиот горен спрат, имате масички и шанк за висење исто така, можете да си земете мезе во вид на шведска маса и да се подели сметката на сите по исто за мезето. Може да го резервирате целиот горен кат само за вас ако имате поголема бројка на луѓе, па дури и музиката не би било проблем да си биде ваша.

Temple карши Соборна или оној исто карши само од страната на Партизанска мејби?! :)

Нека биде некое место со асален паркинг негде во близина, не пајаци да ми душкаат околу, не сме сите на 5 метра од кафичиве што ги предлагате :)

Нека биде некое место со асален паркинг негде во близина, не пајаци да ми душкаат околу, не сме сите на 5 метра од кафичиве што ги предлагате :)
Не сме сите со коли :D

And that's not even the weirdest thing that's happened since then .. Ја им викам доаѓајте на собиранки они не, епа после пропуштате свашта :D.

Успатно вака еден од Влае да соберевте :( .... може и горе на врв од кола да ме врзете ко багаж .... проветрување ќе ми годи.

Последно уредено:
And that's not even the weirdest thing that's happened since then .. Ја им викам доаѓајте на собиранки они не, епа после пропуштате свашта :D.

Успатно вака еден од Влае да соберевте :( .... може и горе на врв да ме врзете ко багаж .... проветрување ќе ми годи.
Нема проблем, ќе се прави список пред поаѓање :D

А може и во Дринкерс, таман ако се јавиме неделава ќе има место за на 27ми :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom