Пацини алал да ти еАјдеее бе Милан 3+

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пацини алал да ти еАјдеее бе Милан 3+

Абе клубoвите вo нaјјaките светски лиги се утепaa oд местење a ти пaѓaш у несвест кaј нaс шo се местелo. Спoртoт и oблoжувaчкиoт бизнис денес тежaт милијaрди еврa, a секaде кaде штo се вo игрa вртoглaви суми нa пaри пoстoјaт криминaл, кoрупцијa и перење пaри. That's life, deal with it.Никогаш немам играно Македонско првенство, никогаш и нема да играм....
Срамно е тоа што се случува во нашиот фудбал, ама ништо не ме чуде во оваа наша држава, страшно колку пари се перат и колку се мести.
Најболното е што тие што треба да ги спречуваат местенките тие ги дозволуваат и зборуваат за нив...
СРАМНО И ЖАЛОСНО Е КАКВИ ЛУЃЕ СЕ ВО НАШИОТ ФУДБАЛ!!!!!!!!!!!!!!!
добро до душа они државата ја однесоа, па за фудбалот ќе ги боли.
Ги допишав Волфсбург - Гладбаџ 2+ цела колку да дигнат коеф и ми личи дека ќе биде сам себе си го спопикал.
od takov debil so ocekuvas , vrte se kako shifonjerПацини алал да ти е![]()

Da ne opcuv nekoj pa so velis bezobrazna deka sum ?Да не знаеш кој да пцуеш попрвоКртола што ти игра Контра или оваа другава што е дрска и безобразна
Него која беда, чекам сити т2, милан т1, лех т1, андерлехт т1, рубин т1 или т2 и сите се НУЛИ[DOUBLEPOST=1417358226][/DOUBLEPOST]Едит: Пуштете си го Динамо Москва на ситно 2че или следен гол 2 ако имате кеш ..... познати се по прелазиве педериве...[DOUBLEPOST=1417358584][/DOUBLEPOST]Ооо магијо, гол на Рубин - моља те...
Duri avtogol si dale u 91va hahahhahaha
Стефи ти си најбезобразна тука се гледа по начинот на кој пишуваш [emoji4]Da ne opcuv nekoj pa so velis bezobrazna deka sum ?
sedi ti mirenСтефи ти си најбезобразна тука се гледа по начинот на кој пишуваш [emoji4]

Затоа што за разлика од тебе ретко кој знае машко што се вика Стефи.Зошто во женски род пишувате, па со ник stefi-love-cfc нели пологички е да е машко, или некој транс да не е
Инаку почнаа комедиите, дортмунд 1-0![]()