Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ах, кога немаш стискавац.

До 30-та минута имаше само еден корнер на Саутемптон - Сити, и ја спуштија границата на 7+ корни, и ја пуштив на некои 50Е, а се мислев да идам на појачана граница. Секогаш играм така, ке пуштам поголема сума на 1.50-1.70 коефициент, и ке пуштам ситно, до 10Е на појачана граница на над 3 коефициент.

И еве, 7 корни на полувреме.

Жути картони ја пуштив пред почетокот на 3.5 граница, до 20-та минута имаше 3 жолти.

Реков јас кур играм.Него еден од вас и рома денес е х според мене, а зошто не и двете.У форма сте задњи утакмици ама мислам дека ќе дадете бодче денес.
абе види, да игравме во гости и да беа одморени играчите на Торино ок ќе сфатам.. Ама во четвртокот вечерта Торино играше, ни доаѓа на гости, во очајна форма е ... Така да не разбирам зашто им даваш шанса за Х... Светот е против нив , 1,35 преубав коефициент е за 1, дури и поклон ти е од кладилницата, ја да сум 1,20 комотно ќе дадев..[DOUBLEPOST=1417357682][/DOUBLEPOST]
Валенсија 1Х
Јуве Х2
прават 7,2 коеф

Не се толку нереални, затоа што Валенсија оваа година е солидна екипа, а Барса далеку од формата на која што сме навикнати. Мислам дека освен Реал и Атлетико М, Валенсија, Атлетик Б и Виљареал се екипи каде што Барса може да киксне особено на гости,
Јуве - Торино без разлика тежината на клубовите е какво такво градско дерби а плус и Јуве имаше утакмица во ЛШ, така да зошто да не киксне бар со едно нерешено.
па наредниот ден Торино играше во ЛЕ... Они поуморени се од нас :D

Шта чемо сад?

Да не знаеш кој да пцуеш попрво :) Кртола што ти игра Контра или оваа другава што е дрска и безобразна :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Него која беда, чекам сити т2, милан т1, лех т1, андерлехт т1, рубин т1 или т2 и сите се НУЛИ :D[DOUBLEPOST=1417358226][/DOUBLEPOST]Едит: Пуштете си го Динамо Москва на ситно 2че или следен гол 2 ако имате кеш ..... познати се по прелазиве педериве...[DOUBLEPOST=1417358584][/DOUBLEPOST]Ооо магијо, гол на Рубин - моља те...

Последно уредено:
Al-Arabi Doha да умрите сите :icon_lol:[DOUBLEPOST=1417358942][/DOUBLEPOST]Абе 2-0 на полувреме, кај ве најдов вас што местите. Добро е што ми се во систем иначе лелеее[DOUBLEPOST=1417359069][/DOUBLEPOST]Ете ги 2-0 2-3 :tapp:

Al-Arabi Doha да умрите сите :icon_lol:[DOUBLEPOST=1417358942][/DOUBLEPOST]Абе 2-0 на полувреме, кај ве најдов вас што местите. Добро е што ми се во систем иначе лелеее[DOUBLEPOST=1417359069][/DOUBLEPOST]Ете ги 2-0 2-3 :tapp:
Duri avtogol si dale u 91va hahahhahaha

Дај бе Сотон 5 минути со 2 играчи повеќе ГГ нека испадне да им ебам.

Тоа е ... фаќам милан т1, лех т1, сити т2, цволе т2, андерлехт т1 и паѓам на Рубин - Динамо М. дупла шанса т1 или т2 ..... 1-1 ми завршува. Класика ... нејќе ни смрдливи 4000 да ми дае.... говно

Никогаш немам играно Македонско првенство, никогаш и нема да играм....

Срамно е тоа што се случува во нашиот фудбал, ама ништо не ме чуде во оваа наша држава, страшно колку пари се перат и колку се мести.

Најболното е што тие што треба да ги спречуваат местенките тие ги дозволуваат и зборуваат за нив...

СРАМНО И ЖАЛОСНО Е КАКВИ ЛУЃЕ СЕ ВО НАШИОТ ФУДБАЛ!!!!!!!!!!!!!!!

добро до душа они државата ја однесоа, па за фудбалот ќе ги боли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom