Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Sto ste se raspostirale sliki od torenti... booo... kakva vi e ovaa moda sega.

Ja posle fudbal ke mu sednam na the salvation.. so mads mikkelsen, eva green i jefrey dean morgan, iako vestern zanrot ic ne mi e po vkus.

http://www.imdb.com/title/tt2720680/[DOUBLEPOST=1416938574][/DOUBLEPOST]ps

Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS

Ти ја почна модата со слики од торенти.

Коа спомна вестерни. Го гледав The Lone Ranger, доста добар :)

Нинџа Желките ме харесваа мене :)

Само ме интересира Бомбашов ако гледа со некоја девојка некој досаден филм што ќе прави?

ќе кружам околу нејзе

Ова изгледа добро.

Дали е возможно конечно добар live action филм базиран на цртан да излезе ?

Dumb and Dumber To:

Мех ок е.Онака не ја уништува сликата за првиот.
Во оригиналот првиот дел е онака потапа а овдека е вториот..што па и не знам колку е добро.

Првиот дел стварно смешен, вториот е со повеќе poop jokes.

Имаше моменти во кои што се смеев ептен, ама имаше и ептен моменти со failed jokes. Така да подгответе се за многу fart humor заебанции.

Тоа настрана имаше некои стварно добри моменти, Двајцава сеуште се закон во улогиве, така да ова е како да гледаш стар пријател повторно после 20 години. У меѓувреме сфаќаш дека малце се швркнал ама се на се сеуште ти е мило што го гледаш.

Бел бумбар има филмов од мене некако, ама може некој да кружи околу стол ако го гледа..очекувам хејт да има филмов на форумов за 2-3 месеца.

(y)

нели тука не гледате трејлери?:rolleyes:
Искрено јас го објавив и натаму ќе објавувам трејлери али може неколку месеци не сум изгледал целосно трејлер, го вртам само рандом со глушецот сцени колку да видам набрзина што како :pos:[DOUBLEPOST=1416958435][/DOUBLEPOST]http://deadline.com/2014/11/film-independent-spirit-awards-nominations-2015-list-1201295941/

Birdman доминира со Spirit Awards номинации, сакам и да владее со наградите и на сите награди во текот на сезоната, осеќам ќе ми биде еден од подобрите како што тргнала на лошо Оскаровската сезона...

Мокингџеј...
Од една страна го сфаќам Ио зошто толку го искритикува, ама од друга страна (знаејќи што се случува во книгите) сфаќам зошто е таков овој дел и го оправдувам. На тие што поима немаат што се случува во книгите и го гледаат затоа што вториот им бил ок, без да се замараат со целата поента на приказната, нема да им се свиѓа.

Филмот е хејтан најмногу од читателите. Знам што е поентата на приказната, тоа не значи дека треба да платиме карта за да гледаме два часа ништо додека да дојде финалето. Патем, јас не го хејтав само поради содржината туку поради идиотски осмислените сцени и начинот на кој го промашија. Коментар за сцените што ги наведов чекам, не гледам некој да ме демантира, само прогледување низ прсти... :)

Мокингџеј многу лошо многуууууууууууу!

Едино сцената кај шо треба првата порака за Капитол да ја сними онака ме дирна малце ама другото бљувотина

Конечно ги изгледав The Hunger Games. Mи се допаднаа, многу добро склопени филмчиња.
Првиот ми е подобар од Catching Fire, не знам дали ради то шо ја имам прочитано првата книга или ради то шо првиот го гледав на телевизор, а вториот на лаптоп, ама ете во првиот повеќе уживав за разлика од мнозинството на луѓе. Му давам предност пошто во CF некако се ми беше веќе видено... повторно Игри, повторно представување на кандидатите, тренинзи, емисии, интервјуа, бркање во арената бла бла... Единствено Арената беше многу подобра во CF него ли во првиот дел.

Е сеа сношти на кино го гледав Мокингџеј. Се шо кажа ИоСоно е точно, многу фак лоџик ситуации. Имаше моменти кога ми доаѓаше нагон за кружење околу стол ама се воздржужав пошто ќе ме избркаа од салата...:icon_lol: сепак не би му дал 1/10 како Ио, ме држеше зантересиран колку толку пошто ме интересираше како ќе се развие приказната... Филмов ме подсеќа на Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 којшто служеше како загревање за финалето. Не знам шо е со овај тренд на делење на последните филмови на 2 дела, ваљда се лакомат за пари, се надевам дека ќе се извадат со финалето... барем така велат читателите, вториот дел од книгата бил многу појак од првиот.

Последно уредено:
Мамицата ако го заебат како Деспикабл ми. Инаку и од Крудс спремаа продолжение.
Продолжението на Дисспиакбл беше топ

Базиран на книга* е
Да, бе стварно...заборавив :D

Али ипак приквелов е оригинал..или има Петар Пан origin приказна како на трејлеров пред филмов ??

Од една рецензија за Интерстелар на летербокс:

"If you're one of the three people in the universe that hasn't seen this film, there'll be spoilers here..."

секаде го дупчат њот :icon_lol:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom