HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Само ме интересира Бомбашов ако гледа со некоја девојка некој досаден филм што ќе прави?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sto ste se raspostirale sliki od torenti... booo... kakva vi e ovaa moda sega.
Ja posle fudbal ke mu sednam na the salvation.. so mads mikkelsen, eva green i jefrey dean morgan, iako vestern zanrot ic ne mi e po vkus.
http://www.imdb.com/title/tt2720680/[DOUBLEPOST=1416938574][/DOUBLEPOST]ps
Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS

Само ме интересира Бомбашов ако гледа со некоја девојка некој досаден филм што ќе прави?
@MyloXyloto, да не излезе целиот филм у трејлер опфатен, нешто како шо му беше Ана Каренина.

Искрено јас го објавив и натаму ќе објавувам трејлери али може неколку месеци не сум изгледал целосно трејлер, го вртам само рандом со глушецот сцени колку да видам набрзина што каконели тука не гледате трејлери?![]()
[DOUBLEPOST=1416958435][/DOUBLEPOST]http://deadline.com/2014/11/film-independent-spirit-awards-nominations-2015-list-1201295941/Мокингџеј...
Од една страна го сфаќам Ио зошто толку го искритикува, ама од друга страна (знаејќи што се случува во книгите) сфаќам зошто е таков овој дел и го оправдувам. На тие што поима немаат што се случува во книгите и го гледаат затоа што вториот им бил ок, без да се замараат со целата поента на приказната, нема да им се свиѓа.

Базиран на книга* еОва изгледа добро.
Дали е возможно конечно добар live action филм базиран на цртан да излезе ?
Продолжението на Дисспиакбл беше топМамицата ако го заебат како Деспикабл ми. Инаку и од Крудс спремаа продолжение.
Да, бе стварно...заборавивБазиран на книга* е

Си го гледал Finding Neverland?Да, бе стварно...заборавив
Али ипак приквелов е оригинал..или има Петар Пан origin приказна како на трејлеров пред филмов ??