Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе те сфаќам ама играат против ебан Палас и плус на Роџо му гори столчето и си викаш ај ќе ги мотивира и сепак не се КПР за Ливерпул се работи.Не е тоа за грешка Ливерпул ја продаваат гол машината Суарез и купуваат Ламберти,Лалани и остали просеци исти гршки како шо направија пред нив Тотенхем,КПР многу играчи наеднаш коа се купуваат се прави дисбаланс во тимот башка Суки ги вадеше нив и лани во одбрана беа очајни али нпадот ги вадеше е тоа неможе вечно да трае
Не, ние у све имаме најлузерски менталитет. Иначе и јас исто обожавам да се кладам против наши екипи.![]()
Затоа Крис Пол е плус 18.5и јас вчера обожавав да се кладам против Металург и тоа x2
вечер Грифин помалку од 23,5.. ќе го чува Гасол а против шпанецот на последни десет натпревари од противничките центри никој не успеа да ја помине таа граница во кои спаѓаат Хауард и Казнс! Грифин просечно зема по 15 шута од кои треба да уфрли 12 против извареден дефанзивец! и поради ова мислам дека играта повеќе ќе се сведува на Пол и останатите..
Салата се во одбрана, а само црнчето Ларсен им е расположен за игра...Глеа некој Цеље - РЛВ што се дешава со швабиве ?
Епа кај беше да ме просветлиш кога пишав за мислење а не сега. После војна многу генерали
Знаеш за што зборев или да пишеш нешто?Kaкви генерални бе..пред две недели потенцирав дека сите порази на Дортмунд му се во сабота, а сите победи(вклучувајќи и нерешеното) му беа во други денови ,тука неколку души се заебаваа со мене демек ете го овој треска глупости со црна сабота...вчера случајно или не Дортмунд повторно не победи и тоа при водство 0-2 токму во Сабота...сега не значи дека нема да победи до крај во овој ден но во Сабота се вртат големи пари низ кладилниците и токму во тој ударен термин 15:30 и 16:00 не смеат сите фаворити да победат бидејќи кладилниците ќе бидат во банкрот,затоа Дортмунд се секогаш тука за резерва...[DOUBLEPOST=1416763044][/DOUBLEPOST]Како за чудо Хул-Тотенхем ја имам 2+ цела и веројатно ќе остани 1-0 иако од 8сма минута е првичниот резултат..ништо чудно што се однесува за мене[DOUBLEPOST=1416763118][/DOUBLEPOST]А на оние Гил Висенте да му ги изнаебам жените на сите до еден,со нисколигаши дома 1-1 ,мрш да ви ебам племето ваше ѓупско