Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леле мамето да му е*ам на Наполи, најглупа екипа упм незнам Дефитез крофнаро со Каљари незнат предност да чуват

Аииии третиот гол шо го дале Каљари!!! Наполи исто вака ми направија пред 2-3 години со Торино, си подаваат во одбрана се глупираат и ете ти.

Не е тоа за грешка Ливерпул ја продаваат гол машината Суарез и купуваат Ламберти,Лалани и остали просеци исти гршки како шо направија пред нив Тотенхем,КПР многу играчи наеднаш коа се купуваат се прави дисбаланс во тимот башка Суки ги вадеше нив и лани во одбрана беа очајни али нпадот ги вадеше е тоа неможе вечно да трае
Абе те сфаќам ама играат против ебан Палас и плус на Роџо му гори столчето и си викаш ај ќе ги мотивира и сепак не се КПР за Ливерпул се работи.

Не, ние у све имаме најлузерски менталитет. Иначе и јас исто обожавам да се кладам против наши екипи. :D

и јас вчера обожавав да се кладам против Металург и тоа x2

вечер Грифин помалку од 23,5.. ќе го чува Гасол а против шпанецот на последни десет натпревари од противничките центри никој не успеа да ја помине таа граница во кои спаѓаат Хауард и Казнс! Грифин просечно зема по 15 шута од кои треба да уфрли 12 против извареден дефанзивец! и поради ова мислам дека играта повеќе ќе се сведува на Пол и останатите..

Глеа некој Цеље - РЛВ што се дешава со швабиве ?

и јас вчера обожавав да се кладам против Металург и тоа x2

вечер Грифин помалку од 23,5.. ќе го чува Гасол а против шпанецот на последни десет натпревари од противничките центри никој не успеа да ја помине таа граница во кои спаѓаат Хауард и Казнс! Грифин просечно зема по 15 шута од кои треба да уфрли 12 против извареден дефанзивец! и поради ова мислам дека играта повеќе ќе се сведува на Пол и останатите..
Затоа Крис Пол е плус 18.5 :D
Он, Фарид и Коби овер треба да се.

Значи ове Салзбург и Штурм све да им изнаебам ја какви морони им играат во екипиве 100% шанси промашуваат како луди а јас ја иам 4+ Пичурникот мајчин

Jas gi vmetnav Kemba +15.5, Aldridge +22.5, Golden State +101.5 i Boston -104.5[DOUBLEPOST=1416762160][/DOUBLEPOST]Stutgart crven , aaabrao :tapp::facepalm:

Епа кај беше да ме просветлиш кога пишав за мислење а не сега. После војна многу генерали

Kaкви генерални бе..пред две недели потенцирав дека сите порази на Дортмунд му се во сабота, а сите победи(вклучувајќи и нерешеното) му беа во други денови ,тука неколку души се заебаваа со мене демек ете го овој треска глупости со црна сабота...вчера случајно или не Дортмунд повторно не победи и тоа при водство 0-2 токму во Сабота...сега не значи дека нема да победи до крај во овој ден но во Сабота се вртат големи пари низ кладилниците и токму во тој ударен термин 15:30 и 16:00 не смеат сите фаворити да победат бидејќи кладилниците ќе бидат во банкрот,затоа Дортмунд се секогаш тука за резерва...[DOUBLEPOST=1416763044][/DOUBLEPOST]Како за чудо Хул-Тотенхем ја имам 2+ цела и веројатно ќе остани 1-0 иако од 8сма минута е првичниот резултат..ништо чудно што се однесува за мене[DOUBLEPOST=1416763118][/DOUBLEPOST]А на оние Гил Висенте да му ги изнаебам жените на сите до еден,со нисколигаши дома 1-1 ,мрш да ви ебам племето ваше ѓупско

Последно уредено:
Kaкви генерални бе..пред две недели потенцирав дека сите порази на Дортмунд му се во сабота, а сите победи(вклучувајќи и нерешеното) му беа во други денови ,тука неколку души се заебаваа со мене демек ете го овој треска глупости со црна сабота...вчера случајно или не Дортмунд повторно не победи и тоа при водство 0-2 токму во Сабота...сега не значи дека нема да победи до крај во овој ден но во Сабота се вртат големи пари низ кладилниците и токму во тој ударен термин 15:30 и 16:00 не смеат сите фаворити да победат бидејќи кладилниците ќе бидат во банкрот,затоа Дортмунд се секогаш тука за резерва...[DOUBLEPOST=1416763044][/DOUBLEPOST]Како за чудо Хул-Тотенхем ја имам 2+ цела и веројатно ќе остани 1-0 иако од 8сма минута е првичниот резултат..ништо чудно што се однесува за мене[DOUBLEPOST=1416763118][/DOUBLEPOST]А на оние Гил Висенте да му ги изнаебам жените на сите до еден,со нисколигаши дома 1-1 ,мрш да ви ебам племето ваше ѓупско
Знаеш за што зборев или да пишеш нешто?

Од НФЛ изненадувања мислам дека Кливленд и Тампа Беј имаат поголема шанса за победа од тие 2.4 и 3.1 квоти што ги имаат.

Што ќе биде фино 1-х катанија да си влези

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom