Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ми oстaнa сaмo уште Нaпoли нa двa тикетa.... aли мизериите имa шaнси дa ме бутнaт.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Парма загревота колку е човече

Sent from my iPhone using Tapatalk

Уште Удинезе последна да остане вака или да даде 1 гол за посигурно,неам фатено цел ден :cool:

Е да моја грешка, сум заборавил
Не е тоа за грешка Ливерпул ја продаваат гол машината Суарез и купуваат Ламберти,Лалани и остали просеци исти гршки како шо направија пред нив Тотенхем,КПР многу играчи наеднаш коа се купуваат се прави дисбаланс во тимот башка Суки ги вадеше нив и лани во одбрана беа очајни али нпадот ги вадеше е тоа неможе вечно да трае

Парма гг ја иам у живо ...мамицата ќе му ја ебам на некој, пречки, стативи, голманот полуден ми се сере ..

Ах бе наполи бе наполи трупови едни незнаете предност да си држите. Ебаве труповите кај ве пишав.

Наполи серковци ниедни... ќе ме заколат денеска дефинитивно!

abe napoli 3+ se igra bar vie so pratite italijansko ,znaete koj im e trener na cagliari ...jas pa na parma pagjam da umra im e*em mater..

Наполи т1 2+ се игра. Тоа го сфатив после дуелот со Палермо, кога изиграа 3-3, односно кога направија иста гомнарија како денеска.

Не вреди да се тресе човек цели 90 минути со мизерната одбрана на крофнарот. А и Каљари се екипа која прима многу голови, Земан им е тренер. :D

Наполи готово си се подаваат како да си водат 10-0 не ни пробуваат за напад. Си паднав денеска на првата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom