Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што сакаш кога игра ст. Етјен, има едвај 3 утакмици 3+ од 13, 10 се 0-2 голаоф мори мајко ова французиве гол неможат да си дадат се чуваат за туршија маме им ебам дегенско
Абе овие Ливерпул мизерија ццц си мислиш 1.9 поклон коеф. а ти врска немаат
Епа кај беше да ме просветлиш кога пишав за мислење а не сега. После војна многу генералиКако можите на Ливерпул пари да клавате?..од најефективна и најефикасна екипа во Англија сега се напраја најкопачка во рамниште на Стоук и Вест Хем каде само ја лупаат топката напред-назад без некоја идеа и без техника да организираат некој асолен напад..типични англиски копачи и ако победат тоа ќе биди онака насила..се додека не се врати Стариџ Ливерпул не е за играње макар и против Пелистер да играат
Епа кај беше да ме просветлиш кога пишав за мислење а не сега. После војна многу генералиКако можите на Ливерпул пари да клавате?..од најефективна и најефикасна екипа во Англија сега се напраја најкопачка во рамниште на Стоук и Вест Хем каде само ја лупаат топката напред-назад без некоја идеа и без техника да организираат некој асолен напад..типични англиски копачи и ако победат тоа ќе биди онака насила..се додека не се врати Стариџ Ливерпул не е за играње макар и против Пелистер да играат
Епа кај беше да ме просветлиш кога пишав за мислење а не сега. После војна многу генерали
Еве едно мое мислење од Август месецТо шо му го напрај Саутемптон на Ливерпул со Ловрен се викат грабеж.Ловрен ни од далеку не е толку квалитетен за тие пари дефанзивец кој го гледал во Лион знае.
Башка Ливерпул годинава во топ 4 нема да се зато шо лани не играа Европа а сеа со такво темпо има во октомври/ноември да губат и те како бодој и благодарение на ефикасниот напад беа толку високо пласирани.Е сеа го нема Суки а трансферот на Балотели не го коментирам или ке е погодок или најголем промашај