Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За инает на @Кртола ..:pos:
Kadeten 1,Фикс на денот..
Ова е клучен меч за Швајцарците,со победа речиси се сигурно во 1/8 финале..
Не смеат да ја ебат оваа шанса,имаат 3 бода,...зошто после тешко дека ќе соберат некаде бодови,освен на мечот со Алборг дома на другите ќе изгубат ко партали....:icon_mrgr:
Иако Мотор е опасна екипа,никој не ги надигра досега,се претставија во добро светло секаде,сепак Швајцарец си е Швајцарец...:icon_mrgr:
Иако не се ништо посебно Швајцарците,сепак се солидна екипа...
Одам на кец,јебига,домашен терен си е домашен терен...:P
Од кошарките ќе ги пробам Макаби и Олимпијакос,па шо сака нека биди...

За инает на @Кртола ..:pos:
Kadeten 1,Фикс на денот..
Ова е клучен меч за Швајцарците,со победа речиси се сигурно во 1/8 финале..
Не смеат да ја ебат оваа шанса,имаат 3 бода,...зошто после тешко дека ќе соберат некаде бодови,освен на мечот со Алборг дома на другите ќе изгубат ко партали....:icon_mrgr:
Иако Мотор е опасна екипа,никој не ги надигра досега,се претставија во добро светло секаде,сепак Швајцарец си е Швајцарец...:icon_mrgr:
Иако не се ништо посебно Швајцарците,сепак се солидна екипа...
Одам на кец,јебига,домашен терен си е домашен терен...:P
Од кошарките ќе ги пробам Макаби и Олимпијакос,па шо сака нека биди...
Прво ради коеф ја играм пошо од она шо глеав квалитетот им е скоро ист малце им давам на МОтор предност ми делуваат како малку подобар тим
Второ без првиот голман пак Кадетен
Трето имам приметено дека швајцарскиве тимови и лани Тун и Кадетен им одговара бавно темпо на игра затоа и скинаа некој бод со Алборг и Данкерк кој се такви тимови и лани Тун со Металург
Четврто само за инает да не изиграат Х да ни го рокнат на двајцата :D

Не можам да ви откријам ова,не можам да ви откријам она...па што к*р тогаш не замараш за твоите игри,трикови,биланси итн?
Си мислиш во нуклеарна централа работиш или квантна физика измисли.

Ебаго,какви ликови човече.
Не гo нaпaѓaј чoекoт, се труди дa пoмoгне нa млaдинaвa тукa кoлку мoже. Е сеa кoнкретнo зa кoњите дoнекaде гo рaзбирaм. Си имa некoј систем и aкo гo oтрие сметa декa ќе стaне пaблик и гo дoведувa у oпaснoст негoвиoт прoфит. Биди среќен штo ти кaжувa бaрем декa имa некoјa финтa дa се нaдмудрaт клaдилниците и искoристи гo тoa кao мoтив дa седнеш дa рaзмoзгaш и ти у иднинa дa oткриеш некoј сличен систем. Еве и јa ќе ти пoмoгнaм, немoј дa гуглaш и дa бaрaш систем кoј дoбивa, никoј тoa немa дa ти гo oткрие. Акo сaкaш нештo тaквo седни мисли aнaлизирaј, пoтрoши сaaти и денoви и ќе стигнеш дo некoјa дoбрa стрaтегијa.

Прво ради коеф ја играм пошо од она шо глеав квалитетот им е скоро ист малце им давам на МОтор предност ми делуваат како малку подобар тим
Второ без првиот голман пак Кадетен
Трето имам приметено дека швајцарскиве тимови и лани Тун и Кадетен им одговара бавно темпо на игра затоа и скинаа некој бод со Алборг и Данкерк кој се такви тимови и лани Тун со Металург
Четврто само за инает да не изиграат Х да ни го рокнат на двајцата :D
Po iminja poatraktivno zvuci Motor.
Nekolku ruski reprezentativci,pola ukrainska selekcija.
Tezok mec definitivno.
Bi trebalo da odi po zica do kraj.
Prednost za domakinot samo zaradi domasniot teren,i najverojatno blagonaklonetosta na sudiite kon niv.
Sepak lobito na Svajcarija vo EHF ne e malo.
Pa ocekuvam sudiska pomos za Kadetite:pipi:.
Vo vakvi mecevi toa e presudno.
Kadeten se izvadi vo Dandka koga gubea 6 razlika 10ina min do kraj.
Ocekuvam malku golovi,ako primat poveke od 25,26 gola doma tesko deka ke tepaat.
Ke vidime.

Следи бомба викенд :)
Чувајтеси пари не фрлајте на вакви деној со слаба понуда..

Иам картичка од Спорт Лајф еден месец. Денес глеам на сајтот дека можело преку интернет да ги глеаш тикетите дали ти се добитни, да резервираш тикет. И се регистрирав и кога го пишувам бројот на картичката пишува внесете го бројот коректно. Да не треба тие од спорт лајф да ми дадат корисничко име и лозинка?

Иам картичка од Спорт Лајф еден месец. Денес глеам на сајтот дека можело преку интернет да ги глеаш тикетите дали ти се добитни, да резервираш тикет. И се регистрирав и кога го пишувам бројот на картичката пишува внесете го бројот коректно. Да не треба тие од спорт лајф да ми дадат корисничко име и лозинка?
Дa требa дa те aктивирaaт. Јaви им се ќе ти средaт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom