Фан клуб - РК Вардар

Ништо немаше бе, до мене беа, екипа 60+ собрани. :icon_lol:

Едино еден копиљ се затрча да ги плукне коа викнаа овие срамежливо „Веспрем, Веспрем“, али го одбација тие шо беа со него, и овој ги р'кна другите „наши“ у редот. :facepalm:

А по крајот на мечот скандираа нешто неразбирливо, се слушаше ко „Ебеме, ебеме“. :pos:

Да да, изгледа тој беше моментот што го забележав и јас. Изгледа нашиве ги испровоцираа нешто Унгарциве откако почнаа да викаат Веспрем Веспрем, па реагираа редарите и уствари имаше некој мал инцидент со редарите, а не со Унгарците :icon_mrgr:

@Незапирливи 1903/87 ме потсети за голот на Карачиќ што го дадовме на празен гол :D
Зема топка Карачиќ и гледам ја фрла од пола терен. Што прави викам будалава, едвај оди топкава накај гол. Мислев дека ја џитна пошто ако продолжеше ќе му свиреа чекори. А тоа да немале голман на голот Унгарциве, и си дадоивме лаган гол :pos:
Ти ебам трибината да ти ебам...
Колку голови прославив, што уствари не беа голови :icon_mrgr:
Шутира Дибиров, и јас и @Незапирливи 1903/87 скокаме, се радуваме, он ми вика добра акција браво, кога гледам ништо не се менува на семафорот, Дибиров статива погодил, ама пошто пола трибина си се израдуваа, мислевме влегла топката :ROFLMAO:

Дали вчера имало некој инцидент меѓу фановите на Веспрем и обична публика?
Мајка ми ми рече дека коментаторов нешто такво спомнал за време на преносот? :confused:
Приметив во еден момент дека еден од обична публика им мафташе нешто со рацете на Маџарите ама не видов некој посериозен инцидент :cautious:
Немаше инцидент ама неколку кретени на крај ги плукаа додека овие ја славеа победата. Мора ли секаде и во секоја прилика да го покажеме сељачкото во нас? Клубот ни гради европски имиџ ама очигледно добар дел од публиката неможе да се откаже од сељачките манири.

Мајка ми ми рече дека коментаторов нешто такво спомнал за време на преносот? :confused:
Приметив во еден момент дека еден од обична публика им мафташе нешто со рацете на Маџарите ама не видов некој посериозен инцидент :cautious:

не јас бев близу таму овие кога се слушнаа и почнаа некој да им стануваат но немаше ништо мислам..во второ полувреме на крајов ептен слаба атмосфера баш тогаш требаше да грми.

^ Тој па еден до мене што стоеше, црвенооооооо белитеееееее денес ние ќе ги ебеме ги ебеме ги ебеме само напред Вардарееееееее. :pos:

Со Рајн Некар едно типче искрено првпат го гледам, на Шалала пееше НАПРЕЕЕД СКООПЈЕЕЕ :pos:

А јас кај што седев имаше 5-6 дечки, не беа на другите утакмици, сами си почнуваа песна, сами си пееа, не можев да ги слушнам Комити која песна ја пеат ради нив. :D Едниот од нив мислам отиде дијазепами да лапа на полувреме, уште у први 15 минути ќе припаднеше од нервоза.

А јас кај што седев имаше 5-6 дечки, не беа на другите утакмици, сами си почнуваа песна, сами си пееа, не можев да ги слушнам Комити која песна ја пеат ради нив. :D Едниот од нив мислам отиде дијазепами да лапа на полувреме, уште у први 15 минути ќе припаднеше од нервоза.

Кога го гледаш Вардар секогаш мораш да си ги носиш :D

На почеток на второ полувреме на трибината карши камерите на Алфа имаше некој инцидент...колку што видов две магариња од 45-50 години се срчкаа ама ништо сериозно. :)

Зема топка Карачиќ и гледам ја фрла од пола терен. Што прави викам будалава, едвај оди топкава накај гол. Мислев дека ја џитна пошто ако продолжеше ќе му свиреа чекори. А тоа да немале голман на голот Унгарциве, и си дадоивме лаган гол :pos:
Ти ебам трибината да ти ебам...
Колку голови прославив, што уствари не беа голови :icon_mrgr:
Шутира Дибиров, и јас и @Незапирливи 1903/87 скокаме, се радуваме, он ми вика добра акција браво, кога гледам ништо не се менува на семафорот, Дибиров статива погодил, ама пошто пола трибина си се израдуваа, мислевме влегла топката :ROFLMAO:
Сега ми е јасно зошто неможе да се разбереме :LOL:, вие уствари не ги ни гледате натпреварите :pos:

Imashe na blok 13/14 nekoja rcka so redarot poso primetiv deka zaushki mu mavaa.
Ја и вујко ми. :pos:
Све да му ебам редарско, намерно стоеше тука пред нас, глумеше шериф. Му се нафрлија и едни други дечки до нас што стоеа, изеде некој шамар.

Џонтра бе брат :pos::pos:
Озбилно знаеш ама ме изнервира, кај овие пуштиле милион карти за стоење кај едвај најдовме место да застанеме колку толку да гледаме у теренот и мангупов стои тука, ќе му речеме тргни се, се мршти ќе се потргне малце и пак ќе си застане тука, едно време асално се срчкавме и доаѓа мангупов поблиску до оградата и тука застанува коа го рашамаравме. :D И одма врти телефони, сеа ќе видите. :pos:

Озбилно знаеш ама ме изнервира, кај овие пуштиле милион карти за стоење кај едвај најдовме место да застанеме колку толку да гледаме у теренот и мангупов стои тука, ќе му речеме тргни се, се мршти ќе се потргне малце и пак ќе си застане тука, едно време асално се срчкавме и доаѓа мангупов поблиску до оградата и тука застанува коа го рашамаравме. :D И одма врти телефони, сеа ќе видите. :pos:

Хахахахахах
И видовте? :D :pos::pos:

Џонтра и Мијалков, тие се.
coffee.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom