Не се паузира за црвен добиен поради три исклучувања, само за директен црвен.Дали Брумен ќе паузира на следнава со Веспрем? Дали црвен картон по трето исклучување во последната минута е исто што и директен црвен картон во последна минута?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се паузира за црвен добиен поради три исклучувања, само за директен црвен.Дали Брумен ќе паузира на следнава со Веспрем? Дали црвен картон по трето исклучување во последната минута е исто што и директен црвен картон во последна минута?
Па тоа се дебилите што добиле карти гага и што не знаат да набројат пет играчи од тимов, секој вистински навивач на Вардар може само да им се заблагодари за пожртвуваност на натпреваров. И ко што кажа, главата горе!Глава горе, само тоа можам да кажам после ваков натпревар. Овие момци не заслужуваат никакво пцуење, затоа што такви дебили слушнав во публика.
како девојчиња да чуваа во одбрана, тие нас ни се бесеа. Да не испадне дека солам памет и да не ме сфатите погрешно , ама зошто Дибиров не го шутираше пеналот ?
А да го промашеше зашто Диборов го шутираше а не Брумен. Така да никој не знае што би било кога би било. Претходно Дибиров промаши, Брумен даде па ваљда затоа и Брумен повторно шутираше.
.Ај ако ни е за утеха се надевам дека ни се потроши лошава среќа за годинава,и дека господ ќе ни врати за ова срање што ни се деси.И да Душебаев изигра лоша утакмица,и Брумен ја шитна,ама секој има право на лош ден.Инаку голем дел од публикава е
,па ок изгубиле изгубиле остани до крај дај подршка а не само ко тепаме.И сите тиа што викаа дечко седни на *** да ми седнат .Odlukata prvo beshe karacic da gi sutira ama pri prviot mu reche na Brumen da prevzeme i toa e toa.Да не испадне дека солам памет и да не ме сфатите погрешно , ама зошто Дибиров не го шутираше пеналот ?