Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

G

garthok

Гостин
Ако планираш самоубиство, убиј се пред да ги гледаш филмовиве погоре, побезболно ќе биде.
grande_juve што ги препорача? Јапонскиот би го глеал, останатото нема врска со стилот што го спомнав.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.899
Поени од реакции
11.230
grande_juve што ги препорача? Јапонскиот би го глеал, останатото нема врска со стилот што го спомнав.
Друже тоа што го наброја не го бива, од гранде искрено слабо сум ги гледал, еве кењам да речеме али имам прилично добра интуиција. Ај глеј го Oldboy, ако грешам и не ти се свиѓа, кењај ме слободно. Она што го наброја ти, не го бива, извини. Направија и нов од овој, али не планирам да го гледам. Глеј го тој од 2003та.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
^Бара Б филмови..
Iron Sky
Hard Ticket to Hawaii
Birdemic
The Room

Последниов нема врска со акција ама е Б филм.

Првиов е баш како тоа што ти треба, Birdemic е онака обид за филм..

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Why Dont You Play in Hell e opak film, i od mene preporaka isto. (y)

G

garthok

Гостин
Друже тоа што го наброја не го бива, од гранде искрено слабо сум ги гледал, еве кењам да речеме али имам прилично добра интуиција. Ај глеј го Oldboy, ако грешам и не ти се свиѓа, кењај ме слободно. Она што го наброја ти, не го бива, извини. Направија и нов од овој, али не планирам да го гледам. Глеј го тој од 2003та.
Не ги бива јас тие што ги набројав? Тоа се култни филмови друже што сум ги гледал по неколку пати. Може тебе не ти се свиѓа Тарантино/Родригез моментот али дека не ги бива се лажеш. Значи не барав класична акција ко Ајрон скај (гледан, тежок булшит) туку терор акција во стил на грајндхаус филмовите со доза стриповски шмек (ака син сити).

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Не ги бива јас тие што ги набројав? Тоа се култни филмови друже што сум ги гледал по неколку пати. Може тебе не ти се свиѓа Тарантино/Родригез моментот али дека не ги бива се лажеш. Значи не барав класична акција ко Ајрон скај (гледан, тежок булшит) туку терор акција во стил на грајндхаус филмовите со доза стриповски шмек (ака син сити).
The Spirit ти е гледан ?[DOUBLEPOST=1416065196][/DOUBLEPOST]Инаку неделава во америка ќе излезе "официјалното" продолжение на Django Unchained во стриповска форма.
Ќе биде напишан од Тарантино и ќе биде team up стрип на Џанго со Зоро...

Ова е онака повеќе стриповска вест али да споделам ипак :D

Последно уредено:
G

garthok

Гостин
The Spirit ти е гледан ?[DOUBLEPOST=1416065196][/DOUBLEPOST]Инаку неделава во америка ќе излезе "официјалното" продолжение на Django Unchained во стриповска форма.
Ќе биде напишан од Тарантино и ќе биде team up стрип на Џанго со Зоро...

Ова е онака повеќе стриповска вест али да споделам ипак :D
Па да нешто Тарантино/Родригез/Милер стил. Значи не суперхеројски стил неќам супер херои баш. Освен Бетмен. Бетмен е кул

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.899
Поени од реакции
11.230
Ок малце своеглаво настапив, јас не би ги гледал пак, вкусеви јбг.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Dawn of the Planet of the Apes конечно го чкртнав и него. Не го споредувам и анализирам, нема потреба пошто е супер филмче. Ако ви се допаднал кецот ќе ви се допадне и овој.

Ме импресионираше до кое ниво е дојдена motion capture технологијата. :drk:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.634
Поени од реакции
34.026
Dawn of the Planet of the Apes конечно го чкртнав и него. Не го споредувам и анализирам, нема потреба пошто е супер филмче. Ако ви се допаднал кецот ќе ви се допадне и овој.

Ме импресионираше до кое ниво е дојдена motion capture технологијата. :drk:
:mad:

http://i.imgur.com/9MgAWoJ.png

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Meh, аплоадираа прееска од 50GB копии (Мајмуните) кај другар пуштивме таа од 43GB, (незнам точно кои се риперите) и беше малце мутно, што знам.....би ај симнал таа од 50GB, кога веќе гледам да гледам асално...

Kajgana Shop

На врв Bottom