- Член од
- 6 мај 2014
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 1.184
Новак баш сака да го канта Бердрих. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гофан играше добро од Вимблдон навака, а Агут цела сезона. Заслужено Агут ја доби оваа награда.[DOUBLEPOST=1415997713][/DOUBLEPOST]http://www.barclaysatpworldtourfina...ale-2014-wednesday-awards-bautista-agut-coric
Чориќ доби награда за најмлад играч кој влегол во топ 100 играчи на свет, а Баутиста Агут за играч со најголем напредок сезонава.
Искрено, мислев дека Гофан ќе ја добие наградава за Most improved player.
Нека ти текне лани што изјави Бердих кога играа Дејвис куп Србија и Чешка.Новак баш сака да го канта Бердрих.![]()
Нека ти текне лани што изјави Бердих кога играа Дејвис куп Србија и Чешка.![]()
Нешто у стилот: Ферарито повторно остана во гаражата, алудирајќи на тоа дека Новак останал со празни раце во Дејвис Купот. Затоа сега јаде ќотек на секој турнир.Не знам за изјавата? Што изјави?
Нешто у стилот: Ферарито повторно остана во гаражата, алудирајќи на тоа дека Новак останал со празни раце во Дејвис Купот. Затоа сега јаде ќотек на секој турнир.
Дуел на можеби двајцата најлоши ГС шампиони во историјата на овој спорт. Жално...
А ти зборот можеби?Дечко, го знаеш ти Томас Јохансон? Или Гастон Гаудио?![]()
А ти зборот можеби?
Имало и порано лоши, ама во поново време сигурно се најлоши и тенисот може да тажи што вакви камења имаат освоено ГС титула.