!!!!!!!!!!!ATP World Tour Finals, London | 09 -16 ноември, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Si gazi Federer,da bese malce pomlad kaj li ke mu bese krajot.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

Д КАМБЕК ИС ОН!

6-0 5-7 0-6 ЌЕ ТЕПА МАРЕЈ ! :vozbud:[DOUBLEPOST=1415912967][/DOUBLEPOST]Ај ваљда 1/2 финалињава ќе бидат добри.. имале ептен добри мечеви Федерер-Стен и Ноле-Кеи...ајм лукинг форвард ту победа на Јапанчево :D

Федерер е стар... За пензија е... Нека си изврши Мареј самоотепанство сега.

UW31x7W.png

Ова беше торпедирање од вселената 6:0 6:1 за само 56 мин на Мареј му треба психијатар ама сериозно му треба ова беше федерер супер експрес не експрес

Што ли беше сега ова, каква бомба. :) Не знам дали приметивте на 5:0 удри јако втор сервис (све или нишо) и го погоди, цреп. Иначе ќе го јадеше на 0.

маестро Федерер..
Form is Temporary, Class is Permanent !!!

Мареј :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Тенис на ниво достојно за топ 1000 :LOL:

Битно Нишикори пројде даље. :cool:

Колку не го сакам Мареј толку сега ми е жал за него. Она беше жално за гледање. Ај нека скокнат дирекно на финале Ноле и Федерер :pipi:па малку да поуживаме.

Ова што му се случи денес на Мареј е за срамота, да не си му во кожа и него, а и на неговите фанови, не му го посакувам ова на никој.
Ама ништо не покажа, и најмногу што ме изнервира, не се бореше, уште на 4-0 го предаде мечот. Па најди мотив, бори се, за ова играше 5 недели со ред, за да си заминиш дома со една победа?

Сериозно, мора да ја отпушти Морезмо, никакви резултати нема со неа а веќе работат пола година (добро, малку го подобри форхендот), ама од психички аспект, го донесе на 0.

Ovo je turnir u kome igraju Federer i Djokovic protiv 6 najgori tenisera na ATP listi???

i ja istoto se prasuvam.

http://www.barclaysatpworldtourfina...ale-2014-wednesday-awards-bautista-agut-coric

Чориќ доби награда за најмлад играч кој влегол во топ 100 играчи на свет, а Баутиста Агут за играч со најголем напредок сезонава.

Искрено, мислев дека Гофан ќе ја добие наградава за Most improved player.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom