Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nema takva klima koja raboti na -25.mozebi jas neznam,
daj linkovi od klimi koi rabotat na -25.
i so kolkav SOR rabotat?
vlaga vo vozduhot ima sekade
Ова и јас овака го знам, но пред скоро време во една од подобрите фриго-шопови овде ми рекоа дека нивните клими се самочистечки. Ова мислам дека држи вода за изменувачот во внатрешната единица (се чисти преку кондензација и исфрлање на водата надводор).Se shto trebada napravite za pravilna rabota na klimatizerite e cistenje na filtrite ednash mesechno i ednash do dvapati godishno kompletno chistenje so dezinfekcija koe cini okolu 20 evra.
Pa tie nishto ne razbiraat. Prosti svegjani. Pa ne znaat tie deka na ovoj forum tvrdat, odredeni clenoviИ те како има клими кој работат кога температурата е под -25, додека бев во шведска имаше многу луѓе кои се грееа само на клими пријатели загреваа просторија од некој 60-70м2 со 1 клима и тоа на температура од 24 степени без разлика какво е времето надвор. Е сеа надворесната единица и беше барем 1,2м широка и најмалку 80цм висока (со други зборови огромна) ама успешно си ја вршеше работата. И збориме за Шведска кај што многу повеќе од деновите е за очекување да имаш температури -25 одколку во македонија