Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
ako gi napraves istiite instrukcii od starata moze pa da ne ti funkcionira se zavisi do ekipata kakvi igraci imat i kakvi ocenki sega i e dadeno ke mora da probuvas da ekperimentiras malku so taktikite dodeka ne ja pogodis.

Decki ako znae nekoj popovolna ponuda od kade sto bi mozel da ja kupam ke moze li da mi kaze ili stavi link

Ke kazi li nekoj kade ja ima so poniska cena za da ja kupam ?

kolku poniska sakas na cdkeys ti e 25evra ne e nogu za original igra plus nema da imas problem so crashovi avtomatski ke imas update na sekoj pach so ke izleze u teko na godinata i ke si igras online so eden kup narod se toa za 25 evra ili za 32 od serbian-fm kako sakas tvoe si e i dvete se provereni rabotat bez problem.

Ај се надевам дека че бидне .... нешо .....
they_see_me_rollin_they_hatin-9282.gif

l8GFZxe.png
Ako ja imas spusteno daj probaj go ova i kazi mi dali e ok ja mojata ja izbrisav zatoa
http://sortitoutsi.net/downloads/vi...m-fix-file-beta-version-for-fm15-beta02032014

kolku poniska sakas na cdkeys ti e 25evra ne e nogu za original igra plus nema da imas problem so crashovi avtomatski ke imas update na sekoj pach so ke izleze u teko na godinata i ke si igras online so eden kup narod se toa za 25 evra ili za 32 od serbian-fm kako sakas tvoe si e i dvete se provereni rabotat bez problem.
Fala bratce

Целосна верзија ке почекаме кон кон почетокот на декември. Сигурно Skidrow i Reload работат на случајот :DDD
А,мислам дека веќе излезена . Ако досега расправавме со колегиве за импресиии,тогаш не излегла:вонзем:

nosTeam извадија crack-fix 15.1.3 според коментарите works perfect па ќе видиме што ке излезе и од ова :):):)

тешка ситуација ...
1505400_734058453352148_2135723179789080579_n.jpg

иначе неам време и уште ја немам пробано ФМ15, од декември ќе ја почнам, ќе видам дали ќе ја купам или пиратерија или оваа offlane од serbian-fm

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom