W
wicked_1
Гостин
Е, на тоа циљавПодигнуваме очекувања за да му го расипеме на тие шо немет пари за на кино.
Е, на тоа циљавПодигнуваме очекувања за да му го расипеме на тие шо немет пари за на кино.
wot da ne ziveese 200km od kinoto nemase da sedi na forum da go zaebava wotЕ, на тоа циљав
истото и тука, коa бев на факултет и така и такаwot da ne ziveese 200km od kinoto nemase da sedi na forum da go zaebava wot
ke kampuvase pred blagajna
x-men, hobbit gi gledav, ovojgodisniot hobbit i interstelar ke idam
za drugo ni pari ni mrcvaranje across the country ne vredi
ali dobro barem drugite doma ne gi gleam na laptop
samo dragonsky smee da zbori za idenje u kino, sve drugo e kaznivo.
Па то бе Цецо!Dawn of the Planet of the Apes 2014 1080p Bluray x264 DTS-EVO
Exodus не ми фаќаше око се додека не го изгледав трејлерот на кино пред да почне Interstellar. Вака ми изгледа како да има потенцијал, го ставив на список. Веројатно пред него ќе го гледам Mockinjay ама пак некако ми помина меракот за Hunger Games...Па то бе Цецо!
@wot За Exodus: Gods and Kings не идеш во кино? Исто време ќе се дава со хобитот па можеш "целодневна" комбинација да направиш. На Ridley Scott е филмот.
Pa ne sum se hajpnal za Exodus, mislam deka ne sum gleal ni trejler. Samo znam deka e od Nolan, i toa koa se zborese za vreme koa u ek bese Noah.Па то бе Цецо!
@wot За Exodus: Gods and Kings не идеш во кино? Исто време ќе се дава со хобитот па можеш "целодневна" комбинација да направиш. На Ridley Scott е филмот.
Конзумер. Oстај блокбастери, време е да го изгледаш фајкла одново. Лектира за зимскиот распуст.Exodus не ми фаќаше око се додека не го изгледав трејлерот на кино пред да почне Interstellar.
Постирај влезници од кино маратон ја ќе го репризирам ФајклаКонзумер. Oстај блокбастери, време е да го изгледаш фајкла одново. Лектира за зимскиот распуст.