Inace slikani se vo Intergros-Mall na izlez od SK, odma posle Belvi.
Taa e klimata sto e vo AMC, vo Integros e 19250? Vo AMC e 20k. Najdov i jas nekade deka ComTrade gi nosi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inace slikani se vo Intergros-Mall na izlez od SK, odma posle Belvi.
Здраво, и добредојде на форумот.За 23к има Crypton од АМЦ и MAX од Агротехна.
За 28к има Neo од Техномаркет.
Crypton има 3 години гаранција, MAX 2, Neo 5. Сите цени се со монтажа.
Tolku bea vo avgust mesec. Nego razmislli i za Vivax GEEI 12ka, neso manje od 25000 e, posigurna rabota ti e taa nego ova so criptonovTaa e klimata sto e vo AMC, vo Integros e 19250? Vo AMC e 20k. Najdov i jas nekade deka ComTrade gi nosi.

Колку миљарди?Јас пресеков, нарачав Gree Change 12.000BTU.
Ознаките на моделот, треба да се GWH12KF K3DNA6B. Ќе видиме за сигурно кога ќе го добијам уредот.
Не знам, Виваксите не ги знам... никад не сум ги разматрал озбилно. Некако и името ме одбива, (колку и да тоа звучи као глупа причина).Што е предноста на GREE CHANGE над VIVAX GEEI ?????
плус кај мене има за исти пари вивакс геци кој мислам дека е барем една класа над овие две клими

не се идентични бидејки геци е 77см. широка надворешната јас ја измерив кај пријател мој, а овие Change ги пишува дека се 71, значи не е се исто изменувачот е поголем кај овој постариот модел на виваксСериозно, како што кажаа други... се работи за ремаркирани Gree модели. Ако се истите комбинации од надворешна и внатрешна единица -тогаш најверојатно се идентични уреди.

нема врска какви комбинации правеле само знам дека моделот веќе 2 ипол 3 години од кога излезе држи иста цена ваљда нешто значи и тоа
по мое е многу подобар избор него ли чангето или овој геј од вивакс барем заради позлатениот изменувач и двата грејачи плус имаш проверен санио компресор што не се слуша како работи