Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Че си ја штити тој за 27000 нема гајле туку ние шо да речиме со компир салдо :))))

Sent from my iPhone using Tapatalk

А ја штител ли барем?

Ептен бедно така пошо веќе си ги рачунал парите....

Кој од вас двајца ја играше Сити ?
Двајцата најверојатно пошо еден да ја имаше Х ке завршеше овака изгуби Сити
Double kill напраја :pos:

Има некој искуство со pokerstars.net ? Го инсталирам програмот , да истражам што како каде кој :) .
http://www.pokerstrategy.com/free-money/ Направи акаунт тука, не сум во тек последниве месеци со покер бидејќи немам многу време да играм, инаку тука имаше порано квиз кој ако го одговориш точно (а имаш на истата страна туторијали) ти даваат 50долари бонус да ги искористиш на некоја од страните. Јас имам играно на речиси сите и покерстарс е ок, али ова ти го кажувам од искуство што играв до пред година и пол.

http://www.pokerstrategy.com/free-money/ Направи акаунт тука, не сум во тек последниве месеци со покер бидејќи немам многу време да играм, инаку тука имаше порано квиз кој ако го одговориш точно (а имаш на истата страна туторијали) ти даваат 50долари бонус да ги искористиш на некоја од страните. Јас имам играно на речиси сите и покерстарс е ок, али ова ти го кажувам од искуство што играв до пред година и пол.
Ајде фала на совет.. јас у меџувремена на јутјуб изгледав едно видео типот скоро да докажа дека било скам , превара ова чудо .. сите сајтови вика онлајн , као ботови си има програмата да ти ги лапне паричките одкако ќе ти влезе чивијата..... се уплашив малку па ќе размислам.. а ова ако има free 50 ќе ги пробам ако не ми бара прво депозит од исто толку.....

Кој од вас двајца ја играше Сити ?
As I said, ја уплатив Сити, т.е. само неа ја чекав. Вчера до 4 саат сабајле ги анализирав тенисите, отварав за одредени youtube и гледав клипови, па сабајлево со @Chiksy^ разглабавме исто, и на крај сепак се одлучив една фудбал да изиграм, исто како и вчера. Нормално, изборот падна на таа што заеба. Само денеска не беше уопште болно затоа што Сити играше ОЧАЈНО. Ни тој гол што го дадоа не го заслужија. Боље вака да ме заебе утакмица отколку од 3-0 на 3-3 во 90та минута.

Ништо од утре нема играње, време е да се одмори од срањево, ем немам живци, ем немам пари. Да играв само тениси богат човек ќе бев. ЌЕ БЕВ!!! :facepalm:

Го знаете моментот кога додавате некоја утакмица со помала квота чисто да стигнете до одреден коефициент ? И онака само таа ве заебува ?

А пази Сити ги избегнав пошто ајде будали се они не се знае можда нема да тепаат..

lXO2Fvr.png
Не заебавај лош тип ти е Спортинг-Шалке. Цел свет ја играше на повеќе голови во сите комбинации.

3/8 во ЛШ денес излегоа 3+, а скоро за сите имаше поголеми коефициенти на 0-2 гола, али тоа е тоа јбг. Иначе Бостон го појачав на уште со уште 10 евриќи уплата на Бостон AH -2.5 на 1.8 и предходните 10 на 1.58 koef ако влезе ќе излези некое евро ќар.

pa da ti kazam pravo treba i sreka ama treba i malku znaenje ako pratis liga sampioni ke vidis deka mancester city e katastrofa i sekoja godina se maci vo grupite pa 1.25 koef mu dale hahahahah tie od 0 2 mu izramnija vo moskva treba malce da te zamisli situacijata e na samo lupaj 1

По таа логика не треба Дортмунд да ги играме бидејќи се тешки дрва во Бундес лига со потпросечни екипи а во ЛШ растурија. Еве на пример ЦСКА - Сити коа се играше во Москва ја играв Х бидејќи знаев дека Сити не се најсјајни а плус и сите руски екипи се тешки да ги добиеш на домашен терен. Ама еве и тогаш воде Сити 2 - 0 па од глупости некако излезе 2-2. А оваа денес уткамица е уткамица на домашен терен, актуелен шампион на Англија, и веќе со искуство претходно дека многу лесно може да се киксне во ЛШ. Нејсе, муабетот ми беше во случајов е дека среќата била дали да се одлучам на првичниот план да ги изгирам Спортинг и Барса и да се предомислима место Барса да ги играм Сити.

Dortmund vo bundes ligata mestat a ne deka se teski drva do titula nemat sansi a na krajot pAk vo top 4 ke bidat. Vcera otvoram na william hill top 6 bets : #arsenal
#real madrid
#dortmund
#juventus
#baern
#atletiko
Denes najigrani bea na prvo mesto manchester city pa celzi pa psg itn. Mora da ima nekoja bomba so ke spasi kladilnicite

Има некој искуство со pokerstars.net ? Го инсталирам програмот , да истражам што како каде кој :) .
Jas imam dolgogodisno iskustvo so pokerstars.com sto te interisira prasaj me slobodno :D ovaa .net neznam sto e izgleda dr server nesto , inaku na skrateno najdobar poker sajt vo momentot , sega probuvat nesto i kazino igri da stavat izgleda , a za kladenje ne sum slusnal da planirat ...ova pogore sto si go pisal ne e tocno , nema botovi , nitu pak od prvite top 5 sajtovi sto se za poker nitu eden ne e scam, ima okolu 300 makedonci mislam na ovoj sajt , vo koj najdobriot e so + 300-400.000$ ako ne se lazam ... pozdrav

(izvinite za latinicata format mu dadov na kompjuterot sega probuvam da sredam fontovite kako sto bea)

Вчера, Sporting Lisbon - Shalke 04 / 1&GG ( 4-2 ) коеф. 3.80, Мaribor - Chelsea / GG ( 1-1 ) коеф. 2.1

Денес AS Saint-Étienne - Inter Milan / 1&GG * коеф. 5.10 :D Аирлија работа ајде...

EDIT:

Плус:
Wolfsburg - Krasnodar / 1
Guingamp - Din. Minsk / 1
Everton - Lille / 1
Besiktas - Partizan / 1

коеф. * 7.00

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom