L
Löwe
Гостин
Ракомет, жени?Флери - Мец 1(-1,5) 1,85 Кај и да е коеф би требало да ја фатит удолницата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ракомет, жени?Флери - Мец 1(-1,5) 1,85 Кај и да е коеф би требало да ја фатит удолницата
Да ФранцијаРакомет, жени?
1. Се кладам веќе цели 10 години.Aбе сигурно, немам попаметна работа па на тебе, на Драгонски неписмениот и на Фил Ајви кои се клади како чупенце од 12 години ќе ви наметнувам мислење. На човек со сила можеш само да му земеш, не можеш со сила да му дадеш. Пишувам за оној кој сака нешто да научи. Ти се кладиш 2-5 години, јас се кладам 20. Вакви тикети како што сите овде уплаќате и јас сум уплаќал. И сум бил минус, бидејќи не можеш на тој начин да бидеш во плус. Не го разбирам мазохизмот, секоја вечер се чуствувата како подебнати, и продолжувате со истото.
Јас вчера имав 45 синглови. Меѓу нив беше и Арсенал, но дека ќе добие со два разлика. Во плус сум 216 евра. Ти имаше само еден комботикет, и цвикаш тука за твојата ОГРОМНА несреќа. Цел Универзум се напна за ти да го промашиш твојот мега талон од 200-500 денари. Сите се против тебе, ти имаш огромни знаења за спортот, ама те мразат професорите.
Она со парите не е оправдување, подобро штеди една година, направи некоја банка па клади се како треба, отколку да бидеш она што се нарекува солта на индустријата, односно ти да ги обезбедуваш парите за профитот на кладилниците и добрите играчи.
1. Се кладам веќе цели 10 години.
2. Воопшто немам проблем со твојот начин на кладење, а ни со твојот начин на размислување околу спортската. Тебе ти е тоа работа, а не хоби и јас потполно го поддржувам тоа. Мене ова ми е занимација, односно хоби, и повремен извор на пари додека се вработам.
3. Ајде да повториме. Ти не веруваш во среќа/несреќа, јас верувам, просто како грав.
4. Проблемот кај тебе е што пробуваш со сила да наметнеш мислење некому, а богами и со навредливи зборови. Ако сакаш да дадеш совет, бујрум, никој не ти брани, ама ти одма почнуваш со: тркало едно неписмено, глупо дете, смотан човек, кретен, деген итн итн.
5. Ќе се навратам околу точка број 2. Со мојот начин на кладење лани бев во плус добри 30 000 денари во периодот мај-август, па со тие пари отидов на одмор, изнакупував се што ми требаше и ми останаа доста и за играње. Нормално и моите ми фрлија нешто за одмор, не дадов се јас. Еве оваа година т.е. во последно време не ми иде, јебеш га, лош период, се фаќам чат пат за грешни утакмици и тоа е тоа. Убаво вика @vidooq, некогаш стварно треба и среќа да те посака. Ете, вчера човекот изиграл на овер жолти картони, имало апла груби стартови ама на Еткинсон му прднало да не дели жолти картони. Работите на моето конто ќе беа многу подруги ако Ферер не изгубеше сет од Џумхур на УС Опен. Ме одра зашто го чекав на два тикети, на едниот 3-0, на другиот минус. Тоа е, живот иде даље, да се надеваме дека денес ќе бидеме добитни сите.![]()
прво рипни па викни оп, и 1х да ја чека сити пак ја чека, не му е добитен тикетот, многу вака се изгореле пред време со фалење
Ако вечер не фатите/ме може да се вадиме на НБА дабл: Мајами и Кливленд да тепаат.
eden sovet od mene do site so ke igraat liga na sampioni, ne se kladete na koef. 1.25 1.30 itn. itn. pogotovo ne na ekipite koi se so ednata noga ojdeni ponatamu i mu e potreben samo eden bod, da ne gi nabrojvam gi znajte koj se, ne posle ovde da kukate me padna city me padna barca za 1.20 koef ne vredi da se opulvat. pozz