Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_20141105_224506.jpg

Пффф за малку,да ми каже некој колку имам добивка,виша школа е ова за мене,мислам околу 8.000 треба да е

Барем некој е добитен денес, иначе имаше 2милиони евра на ШИТИ уплатено денес, и ради тоа си тепаа момците, затоа што ако испаднат сите фаворити ке се дешава банкроти

Те испратив и ја врзав со Шахтјор исто двоен стрелец ама како по обичај на вакви стадов само 60 ебани денари а таму кај шо стадов 200 300 500 итн пагам како круша и да е уште потрагично истово ми се дешават последниве 3-4 дена ваквите квоти ги факам полесно од другиите

Не се секирај, ја си ја врзав фино со Шахтјор 2-4, викам НЕМА ШАНСИ БАТЕ да се посрамотат пак.
И во 93-та Луис Адриано си го комплетираше хет трикот за 5-0, за да ми го начука со се тестиси до грло.

Кај црвен, па и пенал одма после тоа направија.

За челик да се фатам, ке го осушам.

Chikago -
Sacramento +
Washington h1
Cleveland h2
Lowry +

Дамевски блогер го постираше ливчево.

Буквално секој ден е добитен ,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ќе ја препишам Сити за утре, ќе видиме колку ќе е добитен.
.

Нека уплатит еден негов тикет Џони па да видам колку ке е добитен :D

Кој од вас двајца ја играше Сити ?

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Челшит бе ... :facepalm: сите ги фатив убаво, само челзи 1+ прво .. и ми го забодеа со се јајца:tapp::tapp: ми се ближи лудницата..

И сеа некој ќе се јави и ќе каже па што го игравте вчера Арсенал, зошто денес Сити. Знаење требало ова требало она не требало. Проклета е ова коцкава ако си среќлија ќе ги избегнеш тие утакмици ако не си ќе ги гаѓаш. Еве се мислам што да играм дабл прво си викам Спортинг и Барса, влагам у кладилница си викам ајде Барса се гости а Сити играат дома и неопходна им е победата и ги ставам Шити.
pa da ti kazam pravo treba i sreka ama treba i malku znaenje ako pratis liga sampioni ke vidis deka mancester city e katastrofa i sekoja godina se maci vo grupite pa 1.25 koef mu dale hahahahah tie od 0 2 mu izramnija vo moskva treba malce da te zamisli situacijata e na samo lupaj 1

Кај е тој братот со тикетот кај шо ја имаше последна Сити?

:facepalm:

Сега кога видов каков гол прими Ајакс у прво ми се иде да му удрам ластик на на голманот и клоца на тој на линија...

Сега кога видов каков гол прими Ајакс у прво ми се иде да му удрам ластик на на голманот и клоца на тој на линија...

И тоа замисли Меси со гла, и + играч пред него:pos::pos::pos:..поглуп гол досега немам видено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom