Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
15.000Овој лапачутачуталапа овјавил во темата добивка страв ми е да отворам да не ме тресни некој инфарк.
Те испратив и ја врзав со Шахтјор исто двоен стрелец ама како по обичај на вакви стадов само 60 ебани денари а таму кај шо стадов 200 300 500 итн пагам како круша и да е уште потрагично истово ми се дешават последниве 3-4 дена ваквите квоти ги факам полесно од другиите
На мене околу 5600 ми искача, можно е да сум грешка.Прегледај го приврзокот 106248
Пффф за малку,да ми каже некој колку имам добивка,виша школа е ова за мене,мислам околу 8.000 треба да е
Дамевски блогер го постираше ливчево.
Буквално секој ден е добитен ,
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ќе ја препишам Сити за утре, ќе видиме колку ќе е добитен.
.
Нека уплатит еден негов тикет Џони па да видам колку ке е добитен![]()
ми се ближи лудницата..
pa da ti kazam pravo treba i sreka ama treba i malku znaenje ako pratis liga sampioni ke vidis deka mancester city e katastrofa i sekoja godina se maci vo grupite pa 1.25 koef mu dale hahahahah tie od 0 2 mu izramnija vo moskva treba malce da te zamisli situacijata e na samo lupaj 1И сеа некој ќе се јави и ќе каже па што го игравте вчера Арсенал, зошто денес Сити. Знаење требало ова требало она не требало. Проклета е ова коцкава ако си среќлија ќе ги избегнеш тие утакмици ако не си ќе ги гаѓаш. Еве се мислам што да играм дабл прво си викам Спортинг и Барса, влагам у кладилница си викам ајде Барса се гости а Сити играат дома и неопходна им е победата и ги ставам Шити.
Кај е тој братот со тикетот кај шо ја имаше последна Сити?
![]()
Сега кога видов каков гол прими Ајакс у прво ми се иде да му удрам ластик на на голманот и клоца на тој на линија...