Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Че си ја штити тој за 27000 нема гајле туку ние шо да речиме со компир салдо)))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Double:
18:30 Kamke - Llodra ----------- 1 (1.70) 2:0
21:00 Fulham - Blackpool ----- T1 2+ (1.55) 2:2
Single:
20:45 Nottingham Forest - Brentford ----- GG&3+ (2.15) 1:3
Двајцата најверојатно пошо еден да ја имаше Х ке завршеше овака изгуби СитиКој од вас двајца ја играше Сити ?
http://www.pokerstrategy.com/free-money/ Направи акаунт тука, не сум во тек последниве месеци со покер бидејќи немам многу време да играм, инаку тука имаше порано квиз кој ако го одговориш точно (а имаш на истата страна туторијали) ти даваат 50долари бонус да ги искористиш на некоја од страните. Јас имам играно на речиси сите и покерстарс е ок, али ова ти го кажувам од искуство што играв до пред година и пол.Има некој искуство со pokerstars.net ? Го инсталирам програмот , да истражам што како каде кој.
Ајде фала на совет.. јас у меџувремена на јутјуб изгледав едно видео типот скоро да докажа дека било скам , превара ова чудо .. сите сајтови вика онлајн , као ботови си има програмата да ти ги лапне паричките одкако ќе ти влезе чивијата..... се уплашив малку па ќе размислам.. а ова ако има free 50 ќе ги пробам ако не ми бара прво депозит од исто толку.....http://www.pokerstrategy.com/free-money/ Направи акаунт тука, не сум во тек последниве месеци со покер бидејќи немам многу време да играм, инаку тука имаше порано квиз кој ако го одговориш точно (а имаш на истата страна туторијали) ти даваат 50долари бонус да ги искористиш на некоја од страните. Јас имам играно на речиси сите и покерстарс е ок, али ова ти го кажувам од искуство што играв до пред година и пол.
As I said, ја уплатив Сити, т.е. само неа ја чекав. Вчера до 4 саат сабајле ги анализирав тенисите, отварав за одредени youtube и гледав клипови, па сабајлево со @Chiksy^ разглабавме исто, и на крај сепак се одлучив една фудбал да изиграм, исто како и вчера. Нормално, изборот падна на таа што заеба. Само денеска не беше уопште болно затоа што Сити играше ОЧАЈНО. Ни тој гол што го дадоа не го заслужија. Боље вака да ме заебе утакмица отколку од 3-0 на 3-3 во 90та минута.Кој од вас двајца ја играше Сити ?
Богами, со оглед на тоа дека 2-3 години на Сити им се дешава meltdown во ЛШ, ја на ситно би ја бранел Х.
Не заебавај лош тип ти е Спортинг-Шалке. Цел свет ја играше на повеќе голови во сите комбинации.Го знаете моментот кога додавате некоја утакмица со помала квота чисто да стигнете до одреден коефициент ? И онака само таа ве заебува ?
А пази Сити ги избегнав пошто ајде будали се они не се знае можда нема да тепаат..
![]()
pa da ti kazam pravo treba i sreka ama treba i malku znaenje ako pratis liga sampioni ke vidis deka mancester city e katastrofa i sekoja godina se maci vo grupite pa 1.25 koef mu dale hahahahah tie od 0 2 mu izramnija vo moskva treba malce da te zamisli situacijata e na samo lupaj 1
Jas imam dolgogodisno iskustvo so pokerstars.com sto te interisira prasaj me slobodnoИма некој искуство со pokerstars.net ? Го инсталирам програмот , да истражам што како каде кој.