- Член од
- 5 април 2013
- Мислења
- 3.486
- Поени од реакции
- 7.472
Па и ја мислам дека ради тоа ќе брка добри просеци на поени. Едноставно преочигледно е дека нема теоретска шанса Лејкерс за плеј оф сезонава. Искрено Лин е најпреценетиот играч во НБА моментално, ликот НЕМА ПОИМА. Бузер ај океј, и овој Ед Дејвис ептен мерак ми прави, добар играч е, ама пак бе, не е тоа тоа. Не дека го бранам ама нема фајде и ако подава повеќе, не е тоа тоа.
Јанг е ѕверка, со него на терен е 100 пати поинтересно кога човек ги гледа Лејкерси.![]()
Не е до толку лош Лин, проблемот е што него јаката страна му е P&R игра и е пред се корисен со топката в раце. Off the ball е неупотреблив. А се додека е со Коби во иста постава нема да ја добие топката секако. Не беше случајно резерва во Хјустон, само за да не игра заедно со Харден. Ако е паметен Byron Scott (а последно време ме разочарува, порано мислев дека е добар тренер), Коби и Лин нема да ги игра заедно, или минимално време ќе минуваат во истата постава.
А за Дејвис не знам што да кажам, никогаш не ми стана јасно како може толку да го игнорираат екипите. Уште во Торонто беше солиден млад играч и важен дел од трејдот за Геј. Како успеа за минималец да го земи Лејкерс никогаш нема да сфатам. Каде беше цела лига...
Но јас верувам во Тибодо и се надевам дека ќе ги исправи тие финеси околу лошата одбрана на Брукс.[DOUBLEPOST=1415195442][/DOUBLEPOST]