НБА сезона 2014-2015

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

The Finals:

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Корбин е најидиотскиот главен тренер кој добил шанса во последните 5-10 години. Тотален антиталент.

сакам да ве прашам нешто заинтересиран сум да најдам дрес од Перо Антич по можност од Атланта што пари би се движел и каде би можел да најдам и дали знае некој дали може да се купи онлине ? фала многу однапред.

сакам да ве прашам нешто заинтересиран сум да најдам дрес од Перо Антич по можност од Атланта што пари би се движел и каде би можел да најдам и дали знае некој дали може да се купи онлине ? фала многу однапред.
Види на Алиекспрес. Пред две години пазарев дрес од Селтикси. Нормално не е оригинален, али цената му беше прифатлива, 20 долари, а и квалитетот е на завидно ниво за таа цена.

Старите Хорнетс денес играат против Старите Хорнетс

10408810_10152820283346100_923014856567870888_n.jpg

Жално е за Коби што игра со вакви играчи кои неможат 10 поени да дадат.
18 поени на полувреме (y)

mene poveke mi e zal za igracite so igraat so kobi 40 suta..[DOUBLEPOST=1415175341][/DOUBLEPOST]
Вејд 274 дена нема над 30 поени даено

mn jasno si ja ima smeneto igrata ne zima tolku mn sutevi...si igra za timot

Не ми е јасно што го жалите Коби кога самиот си го донесе ова на себе.
Се излакоми за пари, 60 посто од селари капот зафаќа само он, нормално дека ќе игра со играчи што неможат 10 поени да дадат, кога нема пари за други, подобри.

Види на Алиекспрес. Пред две години пазарев дрес од Селтикси. Нормално не е оригинален, али цената му беше прифатлива, 20 долари, а и квалитетот е на завидно ниво за таа цена.
$44.96 за кинеско срање? Боље 2 оригинал маички од Антиќ за таа цена да земе.

Коби со 14 погодени шута а зел вкупно 37 шута и овде некои го жалат . Најдете ми еден клуб во НБА каде има еден играч кој зема повеќе шутеви од останатите 11 играчи од составот ако можете . Леброн кога би зел 37 шута би погодил 25 , Леброн и еден Вејд не форсираат со шутот и кога не им оди за разлика од Коби и гледаат да го разиграат тимот . Коби да имаше 14 погодени од 28 шута останатите 9 шута да ги земаа против Финикс соиграчи на Коби Лејкерси ќе победеа .

Коби со 14 погодени шута а зел вкупно 37 шута и овде некои го жалат . Најдете ми еден клуб во НБА каде има еден играч кој зема повеќе шутеви од останатите 11 играчи од составот ако можете . Леброн кога би зел 37 шута би погодил 25 , Леброн и еден Вејд не форсираат со шутот и кога не им оди за разлика од Коби и гледаат да го разиграат тимот . Коби да имаше 14 погодени од 28 шута останатите 9 шута да ги земаа против Финикс соиграчи на Коби Лејкерси ќе победеа .
Па нема добри асистенции за него, го жалам :icon_lol:

Ако не грешам, пред сезона две кога беше здрав, почна малку повеќе да разигрува, таму од Февруари па до крај на сезоната, имаше по 7-8 асистенции по натпревар, и многу подобро им одеше на Лејкерс од претходно.

Незнам сега зошто толку форсира, ем ништо нема да напраат, ем полесно може да се повреди вака, иди таму разигрувај ги младите, барем од нив да стане нешто, што кур запнал, не ми е јасно.

коби јез да е меѓу најдобрите..ама ипак 37 шута се премногу дури и за него....јез да е мизерија све околу него ама го претера....
капа доле на управата на булс што по којзнае кој пат наоѓаат 3 плеј кој гази ...нејт, Дј сега и брукс....:cuc:

Кливленд се очајни..ќе им треба време да се воиграат и затоа не треба да се сметаат како главни фаворити на исток....годинава максимум ќе им биде финале на исток ако стигнат...

Лилард си се враќа во форма.... Веѓата си гази...Брадата 1 скок од трипл дабл...ОКЦ се арсенал од нба....и до сеа нема некој руки што ептен се одвојува од другите..

Се под 45% е слабо, посебно за вакви ол-стар играчи со максимум договор. Тие треба барем 55-60% да годат.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom