Брукс одамна ми бил многу мистериозен играч. Една сезона ѕвер, следната сезона катастрофа. Оваа изгледа од добрите ќе му биди
А за Коби, точно е дека е слаба екипата, ама не е до толку слаба, особено не во напад за толку топки да троши. Јас мислам дека и Коби си е помирен дека ќе бидат катастрофа сезонава, па реши барем да си поработи на стигнување на рекордот на постигнати поени, без разлика дали ќе му помага или не на тимот со трошењето на топки.
И не се сгласувам дека нема на кој да му подава. Lin, Boozer, Hill, Davis, имаат и по некој шутер... Не се којзнае што овие играчи ама не се до толку ти како што ги направи особено не во напад. Има доволно екипата за да може во напад да бидат просечна екипа со квалитетен систем и тимска игра (најсмешно е што и не се до толку лоши во напад засега, само потпросечна екипа).
Одбраната е она заради кое јас уште пред сезоната ги прогнозирав дека ќе бидат последни во лигата, а еве и засега се потврдува тоа. Немаат ниту еден квалитетен одбранбен играч во екипата, сите се кој од кој полоши. ако уште од сега се демотивираат, нема да ме чуди и да срушат рекорд некој за дефанзивна неспособност.
П.С. Туку речи јас одвај чекам Young да им се опорави. Kobe vs Young ќе биди комедија од високо ниво

Мислам дека е можно да се степаат кој да шутира