Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Види на Алиекспрес. Пред две години пазарев дрес од Селтикси. Нормално не е оригинален, али цената му беше прифатлива, 20 долари, а и квалитетот е на завидно ниво за таа цена.сакам да ве прашам нешто заинтересиран сум да најдам дрес од Перо Антич по можност од Атланта што пари би се движел и каде би можел да најдам и дали знае некој дали може да се купи онлине ? фала многу однапред.
Жално е за Коби што игра со вакви играчи кои неможат 10 поени да дадат.
18 поени на полувреме![]()
Вејд 274 дена нема над 30 поени даено
Не ми е јасно што го жалите Коби кога самиот си го донесе ова на себе.Жално е за Коби што игра со вакви играчи кои неможат 10 поени да дадат.
$44.96 за кинеско срање? Боље 2 оригинал маички од Антиќ за таа цена да земе.Види на Алиекспрес. Пред две години пазарев дрес од Селтикси. Нормално не е оригинален, али цената му беше прифатлива, 20 долари, а и квалитетот е на завидно ниво за таа цена.
Коби со 14 погодени шута а зел вкупно 37 шута и овде некои го жалат . Најдете ми еден клуб во НБА каде има еден играч кој зема повеќе шутеви од останатите 11 играчи од составот ако можете . Леброн кога би зел 37 шута би погодил 25 , Леброн и еден Вејд не форсираат со шутот и кога не им оди за разлика од Коби и гледаат да го разиграат тимот . Коби да имаше 14 погодени од 28 шута останатите 9 шута да ги земаа против Финикс соиграчи на Коби Лејкерси ќе победеа .Жално е за Коби што игра со вакви играчи кои неможат 10 поени да дадат.
Па нема добри асистенции за него, го жаламКоби со 14 погодени шута а зел вкупно 37 шута и овде некои го жалат . Најдете ми еден клуб во НБА каде има еден играч кој зема повеќе шутеви од останатите 11 играчи од составот ако можете . Леброн кога би зел 37 шута би погодил 25 , Леброн и еден Вејд не форсираат со шутот и кога не им оди за разлика од Коби и гледаат да го разиграат тимот . Коби да имаше 14 погодени од 28 шута останатите 9 шута да ги земаа против Финикс соиграчи на Коби Лејкерси ќе победеа .

Коби со 14 погодени шута а зел вкупно 37 шута и овде некои го жалат . Најдете ми еден клуб во НБА каде има еден играч кој зема повеќе шутеви од останатите 11 играчи од составот ако можете . Леброн кога би зел 37 шута би погодил 25 , Леброн и еден Вејд не форсираат со шутот и кога не им оди за разлика од Коби и гледаат да го разиграат тимот . Коби да имаше 14 погодени од 28 шута останатите 9 шута да ги земаа против Финикс соиграчи на Коби Лејкерси ќе победеа .