Слабите девојки веќе не се во мода

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене слабите девојки никогаш не ни биле во мода, луѓето секогаш ги гледат на страна, викаат бегај бе анорексични, вакви такви, но јас мислам дека всушност им љубоморат на тенката линија.
Абе најдобро е златна средина, ни слаба ни дебела, како мене вака:pipi::kesa:

Тачно,но кој сака да му влагаат коски кога ќе седне кај тебе у скут?

Пост плус?

Сите се палите и :drk: на Адријана Лима, која патем е слаба и манекенка. Ко ќе си прајш филмој во глата сигурно ко ќе ти седнит в скут таа не ти се лошит. Под слаба девојка не се подразбират само коска и кожа на нив, дадов пример погоре. И не гледајте Fashion Tv, побогу.

Пост плус?

Сите се палите и :drk: на Адријана Лима, која патем е слаба и манекенка. Ко ќе си прајш филмој во глата сигурно ко ќе ти седнит в скут таа не ти се лошит. Под слаба девојка не се подразбират само коска и кожа на нив, дадов пример погоре. И не гледајте Fashion Tv, побогу.

Јас не се палам,така да не збори во множина.Не гледам фешн тиви,кажувам реалност.Пост плус?Бриши ако сакаш ме здоболе.

heidiklumbreastimplants.jpg

:smir:

Што бе, Хајди Клум пластична операција има правено?! :nesvest:
А чудно тело има (во позитивна смисла)... слаба, а со облини. Така е најубаво ама и најретко (зборам за природно).

Јас не се палам,така да не збори во множина.Не гледам фешн тиви,кажувам реалност.Пост плус?Бриши ако сакаш ме здоболе.

Moderator? Џену, Crazy, Princ?
Конкретно мислев на појќето овде шо имет реплицирано, патем ја кажвам и реалноста. Под слаба девојка не се подразбират анорексична шо и’ висит кожа само!
adriana_lima_6.jpg

nicole-richie-beach-01.jpg

And no hard feelings, mkay? :pipi:

Moderator? Џену, Crazy, Princ?
Конкретно мислев на појќето овде шо имет реплицирано, патем ја кажвам и реалноста. Под слаба девојка не се подразбират анорексична шо и’ висит кожа само!
adriana_lima_6.jpg

And no hard feelings, mkay? :pipi:
e pa izvini sega ama ovie ne se slabi tuku se top oformeni i bez masnotiii i celulit po teloto,voopsto ne se slabi,a i voopsto ne se debeli.tuku muskulesti i oformeni bas kako sto treba.:smir:

e pa izvini sega ama ovie ne se slabi tuku se top oformeni i bez masnotiii i celulit po teloto,voopsto ne se slabi,a i voopsto ne se debeli.tuku muskulesti i oformeni bas kako sto treba.:smir:

Не знам за тебе, ама јас не им ги проучвев телава на девојкиве. И не знам дали сите имате добро разбрано на какви слаби девојки се мислит со темава.
Ова личит на топ оформено или ко изџвакано?

Сите ве читам сакате облини. И ко ќе фатите, да фатите нешто, не коски, м?
Еве облини, да ги разграничиме девојките со облини и слабите девојки.
rihanna5.jpg

rihanna5.jpg

Во право си посекси ми е плавата со облини отколку црната која што е многу слаба (ова личен пример од мој живот), затоа што црната ми е како кукла ми се чини да ја фатам ќе ја скршам, не е тоа тоа.

Едно фино прашање ај.

Ова?
gal_victorias-secret-34.jpg

Или ова?
fat-girls.jpg

:pos: :pos: :pos:
Кога се збори за слаба девојка не значи дека е тоа костур девојка. Кога некоја е преслаба јас ја викам болна девојка, анорексична. Тоа не е слаба, тоа е преслаба.
Слаба девојка е убава витка девојка без вишок на килограми, нека биде и со и без облини сеедно зависи како господ ја надарил :)

пу беееее
Не сум веќе во мода.Демоде станав бе леле се изнервирав:uvo:
А сега кои се во мода да знам кон што да се стремам??:tapp:

Кај мене сите се во мода, слаби, крупни, заоблени, да љуља, да жуља, мало, средно, високо.

Убавината е во очите! Ако е погледот тап и празен, џабе (како кај оние ептен дебелине :))!

Едно фино прашање ај.

Ова?
gal_victorias-secret-34.jpg

Или ова?
fat-girls.jpg

:pos: :pos: :pos:
Кога се збори за слаба девојка не значи дека е тоа костур девојка. Кога некоја е преслаба јас ја викам болна девојка, анорексична. Тоа не е слаба, тоа е преслаба.
Слаба девојка е убава витка девојка без вишок на килограми, нека биде и со и без облини сеедно зависи како господ ја надарил :)

Реков, оние на првата слика имаат интересни поледи, некои од нив тапи, а оние на втората имаат изразито тапи погледи!

Не знам за тебе, ама јас не им ги проучвев телава на девојкиве. И не знам дали сите имате добро разбрано на какви слаби девојки се мислит со темава.
Ова личит на топ оформено или ко изџвакано?

Сите ве читам сакате облини. И ко ќе фатите, да фатите нешто, не коски, м?
rihanna5.jpg

Ochigledno ne znaesh ti sho e toa dobra OBLINA .. :)

Ochigledno ne znaesh ti sho e toa dobra OBLINA .. :)

Вистина. :( Sue me.
Ете пример за добра облина, од росоњерка втората слика.
Патем, дадов обичен пример шо се разликвит од џгољава девојка и слаба.
Beyonce's maybe the right example ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom