тоално се согласвамLlorente is shit
Time and time again we use defenders in attacking roles, sick of 3-5-2 and sick of players with shit technique and awful ball control, Vision, etc etc pushing up the pitch and being asked to make our attack work
Madrid in the final 3rd: Bale, to Benzema, to James to Ronaldo.
Bayern: Robben, to Ribery to Gotze to Lewa.
Even clubs like United: Rooney to Di Maria to RVP/Falcao.
Juve in the final 3rd?
Chiellini... to Asamoah... to Bonucci.... to Lichsteiner.
And we want to compete in Europe? :lol: Might need to buy some F*CKING WINGERS and a f*cking modern playmaker instead of using *bleep* *bleep* defenders *bleep*
Ne si sam!Добро само мене ми е мило за поразот ?
Hahahaah kolku pateticen si so ovoj komentar... soory!!!Претерувате со вреѓање кон Љоренте, оти лани шо му фалеше, колку важни голови со глава закуца... Јуве нема игра сезонава за него... Јуве нема игра за никого на сила е се.. ни Меси у овој Јуве нема да се изнаигра фудбал.... едноставно тактиката/формацијата ни е дефек ....
не бе, и на мене ми е милоДобро само мене ми е мило за поразот ?
Да Мората е сто пати подобро решение во моментот , и на полувреме пишав дека треба да влезе Мората Переира и Коман . Но такви квази фанови како тебе и другар ти што пишал Љоренте е ШИТ , ме живцираат.. имате кратко памтење не чини така... Значи ДА Мората пред Љоренте , но коментар Љоренте из ШИТ НЕHahahaah kolku pateticen si so ovoj komentar... soory!!!
Pa koga nema igra za LLORENTE sto kurot sekoja utakmica toj picka mu mater Allegri igra so Nando od startot , gledas Morata kolku dobro igra koga vleguva da igra.. pa ako nema igra za Llorente , togas ima za Morata!
NIE NE IGRAME DOBRO VO PRVOTO POLUVREME... gledajte poslednite utakmici , posle vo vtoroto kreirame shansi no bez realizacija! toa e .
Те немат сеа да се жалиш за тоа како Јуве е местен за шампион, тентерко еденне бе, и на мене ми е мило![]()
ќе престанам да се жалам доколку ви избегаме 5-6 бода, ама со помош на судии да добиваме бодови, а вие со нивна помош да губите, е тогаш ќе престанам да се жаламТе немат сеа да се жалиш за тоа како Јуве е местен за шампион, тентерко еден![]()
Shto traskas zeleni bre ?? Sto ti e kriv Totti za regularniov gol ?Каде е Рома сега и Тоти кој викаа дека е лажирано цело првенство ,маме да му ебам циганско !!!!!!
Прегледај го приврзокот 105694