Фан Клуб: Јувентус

A

apidrone

Гостин
Абе и да е офсајд ние не сме навивачи на екипички ко Рома, Милан, Интер па да се жалиме на судии. Ваква лоша утакмица не сум гледал уште пред Конте да дојде. Мондо кажа све немам што да додадам.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Со самата поставеност на играта од небо се гледаше дека Алегри одеше да ја добие утакмицата со 0-1 незнам со кој памет се очекуваше дека ќе добиеме казна освен шансата на Огбона другото не е за коментирање. Подобро под итно да се смени нешто во тактиката зошто ништо не е многу сменето подобро да го смени тоа пред ние да го смениме Алегри дали ќе издржи до нова година сиромашкиот !!!

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Хе хе хе , Антонини да ни го спопика у 94 ебаве слепците :notworthy::facepalm:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Llorente is shit

Time and time again we use defenders in attacking roles, sick of 3-5-2 and sick of players with shit technique and awful ball control, Vision, etc etc pushing up the pitch and being asked to make our attack work

Madrid in the final 3rd: Bale, to Benzema, to James to Ronaldo.

Bayern: Robben, to Ribery to Gotze to Lewa.

Even clubs like United: Rooney to Di Maria to RVP/Falcao.

Juve in the final 3rd?

Chiellini... to Asamoah... to Bonucci.... to Lichsteiner.

And we want to compete in Europe? :lol: Might need to buy some F*CKING WINGERS and a f*cking modern playmaker instead of using *bleep* *bleep* defenders *bleep*
тоално се согласвам

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Добро само мене ми е мило за поразот ?
Ne si sam!

Edno znam jas :

LLORENTE OUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!

MORATA od startot treba da igra , samo drvoto Allegri moze taka da startuva so Llorente lele kolku samo ne e vo forma!

Toa e.. ne gi iskoristivme nashite shansi , tie edna shansa i gol. i toa Antonini leleeeleleleleleleleelelelelel :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Претерувате со вреѓање кон Љоренте, оти лани шо му фалеше, колку важни голови со глава закуца... Јуве нема игра сезонава за него... Јуве нема игра за никого на сила е се.. ни Меси у овој Јуве нема да се изнаигра фудбал.... едноставно тактиката/формацијата ни е дефек ....

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Претерувате со вреѓање кон Љоренте, оти лани шо му фалеше, колку важни голови со глава закуца... Јуве нема игра сезонава за него... Јуве нема игра за никого на сила е се.. ни Меси у овој Јуве нема да се изнаигра фудбал.... едноставно тактиката/формацијата ни е дефек ....
Hahahaah kolku pateticen si so ovoj komentar... soory!!!

Pa koga nema igra za LLORENTE sto kurot sekoja utakmica toj picka mu mater Allegri igra so Nando od startot , gledas Morata kolku dobro igra koga vleguva da igra.. pa ako nema igra za Llorente , togas ima za Morata!

NIE NE IGRAME DOBRO VO PRVOTO POLUVREME... gledajte poslednite utakmici , posle vo vtoroto kreirame shansi no bez realizacija! toa e .

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Hahahaah kolku pateticen si so ovoj komentar... soory!!!

Pa koga nema igra za LLORENTE sto kurot sekoja utakmica toj picka mu mater Allegri igra so Nando od startot , gledas Morata kolku dobro igra koga vleguva da igra.. pa ako nema igra za Llorente , togas ima za Morata!

NIE NE IGRAME DOBRO VO PRVOTO POLUVREME... gledajte poslednite utakmici , posle vo vtoroto kreirame shansi no bez realizacija! toa e .
Да Мората е сто пати подобро решение во моментот , и на полувреме пишав дека треба да влезе Мората Переира и Коман . Но такви квази фанови како тебе и другар ти што пишал Љоренте е ШИТ , ме живцираат.. имате кратко памтење не чини така... Значи ДА Мората пред Љоренте , но коментар Љоренте из ШИТ НЕ

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Те немат сеа да се жалиш за тоа како Јуве е местен за шампион, тентерко еден:icon_lol:
ќе престанам да се жалам доколку ви избегаме 5-6 бода, ама со помош на судии да добиваме бодови, а вие со нивна помош да губите, е тогаш ќе престанам да се жалам:D

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.800
Не е проблемот во Љоренте, не е проблемот во тоа што изгубивме денеска, дали со гол од офсајд или не небитно (а не беше, чист беше ко солза голот). Проблемот е што целиот тим игра лошо во последно време, тоа е тоа загрижувачкото. Не е само денеска, и со Олимпијакос и Сасуоло играа лошо. Мора да се средат што поскоро, доста битни утакмици ги чекаат. Одбраната пед се беше смешна денеска.

Мората, Џовинко па и Коман треба почесто да добиваат прилика. Переира исто.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.313
Поени од реакции
3.372

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.416
До мене ли е или стварно Љоренте ми е копија од Амаури сезонава...
Ни треба шпиц од типот на Заза(Ѕаѕа ватевр)или габиадини.. Жал ми е да го глеам Тевез да не може човекот да проигра со некој асално...
Исто така Мората мора да игра прв состав. Крај.. Ако веќе не менуваат формација нека ги менува играчите Алегри. Видал да седне на клупа и Переира да игра на негово место.Додека Царов почне да игра као цар а не као да е паднат од друга планета. Исто така можеби некому ќе сум му трн на око ама не ми е гајле. Лихштајнер не е фудбалер за во Јуве. Не може таков играч да направи ништо. типот лимитиран е као балкон... Нема воопшто фудбалска интелигенција се на се ми се сере коа го глеам како се мачи со секоја ебена топка...Деви праша дали на друг некој му е мило за поразов... Па брат мене ми е мило искрено и сакам и со Олимпиакос да изгубат и да испаднеме и ЛШ и Рома да стане шампион за да им текне на управата дека треба играчи од типот на Тевез во тимот...

Kajgana Shop

На врв Bottom