- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.698
- Поени од реакции
- 7.585
Тука ја имаш на еуровент RXN35L9 / FTXN35L9 ако за неа бараш.Двата линкот за еуровент сертификат ти водат до иста страна, и на таа страна нема податоци за "FTXN-L9 / RXN-L9". Јас иначе барав на нет, ама не успеав да најдам.
Ако го имаш уште некаде линкот (или можеш да најдеш), би било добро да го постираш.![]()
Него ллинков го најдов на маџарски сајт типов дава линкови до еуровент за 3-4 клими меѓу кои твојата и уште една на даикин по се изгледа OKI Comfort но понова серија од 2014/2015 производна програма за која типов кажува дека е произведена од Gree

Битното е што вторава клима RXV35AB / FTXV35AB исто има еуровент но бајаги поголем Pdesign во Heat mod t.e. 3.2KW наспроти 2,35KW кај FTXN-L9 / RXN-L9 што би му дошло за греење помоќна е RXV35AB, а за ладење кој му треба нек си земе RXN35L9

530 евра е на skroutz.gr и толку успеав да ископам сеа набрзинка...ископајте појше податоци може ја носат и тука.
Ова за Грее дека прави готови клими Даикин ми го збореа и тука од Грее/Зорба дека расклопиле Даикин машина а внатре со делови на Грее....некако не ми северуваше ама изгледа ке да е така. Ete уште една пофалба за Грее од мене

Последно уредено: