- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.708
- Поени од реакции
- 738
Не е можно волкава среќа да сум имал реал ми го искуцале 2; 3+;ГГ даЈ некој ако може да каже колку добивка имам од 72-585 имам потенциална или па некој да ми каже како да израчунам?
![](http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/23/82266bfb8aa01cbc209501b021ad6cb2.jpg)
Иди у кладилница ќе ти даат пеевчеНе е можно волкава среќа да сум имал реал ми го искуцале 2; 3+;ГГ даЈ некој ако може да каже колку добивка имам од 72-585 имам потенциална или па некој да ми каже како да израчунам?![]()
Не бе, го играв да изгуби и плус на гемој. Го фатив само да изгуби, јбгNemoj da mi kazhesh deka 2che si go igral?![]()
lagano nad 20 razlikaodamna ne vervam vo dojavi ama go postovam ovaj so mi ja kaza i ke ja ispratam..
Pitesti-Rovinari 2 @ 3.77 vo betcity(kosarka romanija)
Кој уплати , си лапна! Браво бравоlagano nad 20 razlika![]()
Браво за изворот , нека дава почесто добитниlagano nad 20 razlika![]()
Заради врнежи снег е одложена како што најдов, и јас ја имам пишаа дека ќе се игра денес од 20:00.Некој да не има инфо за ова утакмица кога ќе се изигра ?
Неспособните во Моцарт уште не ја сметале за одложена, туку му се водела како незапочната...
Таман да им ставам 10е на бетсити забранија уплата (на 12-8 резултат) а 4.20 беше, па ја пуштив на 1.77 со хендикеп +7.5 како и да е фала!lagano nad 20 razlika![]()
На livescore пиши дека се игра вечер во 2. Како и да е, ќе почекаме до вечерЗаради врнежи снег е одложена како што најдов, и јас ја имам пишаа дека ќе се игра денес од 20:00.