Мене Гудфелас ми беше многу досаден, но сепак го сметам за поквалитетен филм од Волкот.
Ако ме потсетуваше на некој филм Волкот тоа е на Фати ме ако можеш
што имаат заедничко тие филмови освен ди каприо?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене Гудфелас ми беше многу досаден, но сепак го сметам за поквалитетен филм од Волкот.
Ако ме потсетуваше на некој филм Волкот тоа е на Фати ме ако можеш
А, да, тука си во право. Го повлекувам она од погоре.Ма не викам јас дека е лош филм @Zlatikevichius , филмовите на Тарантино се култови од посебен аспект, највеќе поради storytelling-от, али да го дадеш на поголема маса да го гледа највеќе ќе останат у некој воид каде нема да бидат сигурни што гледале, такви се и ден денес експресиите од гледачите.
Must see ранг имаат филмовите најпрво со квалитетни стории, после следи сето она другото. Филмовите на Тарантино немаат како прво структура да бидат прифатени од поголем дел од народот(или од секого), и не ги обвинувам, не е секој кино фанатик.
A Most Wanted Man 2014 720p BluRay x264-SPARKS
Exam (2009)
Прејак филм, ебати приказната, па и крајот нема шанси да го предвидите точно.
@wot мора да го погледнеш и останатите љубители на трилери.
Gledan mi e...![]()
Па и не е некој филм за репризирање.
Fire in the hole in one, two, three, four...
![]()
Bicycle Thieves, убајна од филм.
Имаше моменти во кои грутка ми се чинеше во грлово. Да не мавам сполјери, ако некој го нема гледано. Толку реално доловена сурова реалност, ретко се гледа на филмското платно. Особено крајот, максимално погодува во суровоста на животот, битката да се преживее, селективната (не)правда.....
Ремек дело со два збора.
Да не генерализирам ама последниве 2-3 години многу фама се дигна околу француски филмови и сите до еден беа overrated.
Ако се сеќавам добро Incendies беше белгиска продукција, тој филм е класа.
Таа сцена, и онаа кога ќе јадат со Бруно во ресторанот, веднаш до фамилијата која го тераше животот на висока нога. Поучни 90-тина минути, со голем импакт.Уф крајот најак продолжи да чекори во масата празен неисплонет со грутка голема колку карпа скршен од животот не иде маме му ебам
Таа сцена, и онаа кога ќе јадат со Бруно во ресторанот, веднаш до фамилијата која го тераше животот на висока нога. Поучни 90-тина минути, со голем импакт.
http://www.imdb.com/title/tt0376968/?ref_=nv_sr_1За да јадеме ко нив треба да заработуваме милиони или моментот со мостот Леј коа ќе му дае шамар и после потрага урла насегде бруно бруно![]()