Кладилница (Генерална дискусија)

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.426
Поени од реакции
9.761
момци го пишав Lewandowski to score , и сега ми пишува VOID.. што значи тоа, ке ми ја пиши Won или ?? ја чекам уште Јуве
позз
1 коеф. т.е. како да не си ја играл. Туркај го Јувенстус ;)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
супер !! на 2 ливчина ја чекам уште Јувентус.. добивка вкупно околу 50 евра.. ајде поздрав фала многу

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Чекам уште јувентус 2ка и Валенсија за утре Т2. Упм нека се носи и сега ако зезне, ај да лапнам и јас тикет со преку 40 коеф :)

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Не сум генерал после натпреварите. Дури и го немам Челзи. Ама не ни имав намера Арсенал или Дортмунд. Сити и Реал зицери на денот, а другите што ги погодив до сега се од оние кои ми се омилени Серија Б само немав време да ги пишам натпреварите овде туку само напишав дека има одлични утакмици.

Од која било гледна точка да го избереш Арсенал пред Јувентус на лист се коси со здравата логика.
vide logikata tvoja za juventus se ispomocaja i dvete denes

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.171
Не сум генерал после натпреварите. Дури и го немам Челзи. Ама не ни имав намера Арсенал или Дортмунд. Сити и Реал зицери на денот, а другите што ги погодив до сега се од оние кои ми се омилени Серија Б само немав време да ги пишам натпреварите овде туку само напишав дека има одлични утакмици.

Од која било гледна точка да го избереш Арсенал пред Јувентус на лист се коси со здравата логика.
logikata e so nema logika . dokazano:свиркам:

Ф

Фил Ајви

Гостин
супер !! на 2 ливчина ја чекам уште Јувентус.. добивка вкупно околу 50 евра.. ајде поздрав фала многу
Чекам уште јувентус 2ка и Валенсија за утре Т2. Упм нека се носи и сега ако зезне, ај да лапнам и јас тикет со преку 40 коеф :)
Ајде Кајгано помагај Јувентус да дај гол и да тепа...те молам
not gonna happen guys.. not this time..

а смешно е тоа што прв пат го играм Јувентус сезонава, сигурен бев дека тепаат затоа не ја ни бранев.. и никогаш нема да сфатам како тоа Погба сам помина 100 души од центар, излезе сам пред голман и можеше да бира дали лево или десно и нормално директно во него шутира.. на Пирло сега му текна да дава топки на продавачи на хот дог на трибини.. али тоа е сега.. не помнам последен пат кога сум фатил вкупен коеф. поголем од 10..

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Леле овие Јувентус, практично не е*аја денес
Барса 1 и 3+
Баерн 1 и 3+
Реал 2 и 3+
Челзи 2
Рома 1
И само Јувентус ме падна за добра сума..

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.172
Поени од реакции
18.233
:pos::pos:

Вака сега. Вие сте генерали после војна. И натаму останува фактот дека Јувентус пред Арсенал да го играш има 100 пати повеќе логика.

Член од
11 мај 2014
Мислења
1.020
Поени од реакции
575
Јувентус се ок екипа ако ја играш врзана со уште една две такви не викам не. Малку сомнителен коеф ми беше 1.45 против сасуоло, но главното што ме излажа да ги играм беше интер-сасуоло 7-0 или како заврши. Али ете за лошото колку треба

Член од
2 јули 2012
Мислења
14
Поени од реакции
54
Може некој тип за денес .... ? Во последно време ептен слабо ми оди, белким со препишување ке го биде ... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom