Harald
King of Norway
1 коеф. т.е. како да не си ја играл. Туркај го Јувенстусмомци го пишав Lewandowski to score , и сега ми пишува VOID.. што значи тоа, ке ми ја пиши Won или ?? ја чекам уште Јуве
позз

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1 коеф. т.е. како да не си ја играл. Туркај го Јувенстусмомци го пишав Lewandowski to score , и сега ми пишува VOID.. што значи тоа, ке ми ја пиши Won или ?? ја чекам уште Јуве
позз
vide logikata tvoja za juventus se ispomocaja i dvete denesНе сум генерал после натпреварите. Дури и го немам Челзи. Ама не ни имав намера Арсенал или Дортмунд. Сити и Реал зицери на денот, а другите што ги погодив до сега се од оние кои ми се омилени Серија Б само немав време да ги пишам натпреварите овде туку само напишав дека има одлични утакмици.
Од која било гледна точка да го избереш Арсенал пред Јувентус на лист се коси со здравата логика.
Од која било гледна точка да го избереш Арсенал пред Јувентус на лист се коси со здравата логика.
logikata e so nema logika . dokazanoНе сум генерал после натпреварите. Дури и го немам Челзи. Ама не ни имав намера Арсенал или Дортмунд. Сити и Реал зицери на денот, а другите што ги погодив до сега се од оние кои ми се омилени Серија Б само немав време да ги пишам натпреварите овде туку само напишав дека има одлични утакмици.
супер !! на 2 ливчина ја чекам уште Јувентус.. добивка вкупно околу 50 евра.. ајде поздрав фала многу
Чекам уште јувентус 2ка и Валенсија за утре Т2. Упм нека се носи и сега ако зезне, ај да лапнам и јас тикет со преку 40 коеф![]()
Ајде Кајгано помагај Јувентус да дај гол и да тепа...те молам