Леле колку сакам да го погодам листот за 20 денари што го игравСега ќе постира некој со 20 денари 123134534, кога ќе видам таков тикет да ти пукне курната жила, а јас се мачам 3 кеоф да погодам.
И следното коло сите играмае на Челзи,Реал,Барса....и сите три не победуваа а у меѓувреме Дортмунд и Арсенал тепаат 1-1 и 7+Леле колку сакам да го погодам листот за 20 денари што го играв
Инаку не знам што се жалите денеска. Сити победи, Реал и Челзи победуваат. Е сега ако играте мочани екипи како Арсенал и Дортмунд тоа е ваш проблем.
После утакмици сите се генерали. Еве нека заебе некоја од Јуве и Рома и јас можам да ти се курчам на тебе дека играш мочани екипи, мада едната стварно е мочана.Леле колку сакам да го погодам листот за 20 денари што го играв
Инаку не знам што се жалите денеска. Сити победи, Реал и Челзи победуваат. Е сега ако играте мочани екипи како Арсенал и Дортмунд тоа е ваш проблем.
Aj povleci gi zborovite za Roma smugle edno!После утакмици сите се генерали. Еве нека заебе некоја од Јуве и Рома и јас можам да ти се курчам на тебе дека играш мочани екипи, мада едната стварно е мочана.