Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Леверкузен ЛШ 3 години да не видат, скапаници. Од форум да се соберевме немаше 3 гола у второ да примиме

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Сега ќе постира некој со 20 денари 123134534, кога ќе видам таков тикет да ти пукне курната жила, а јас се мачам 3 кеоф да погодам.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Саутемптон - Сандерлен - 1 - 1 ви ебавме мамата плус :)))

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.172
Поени од реакции
18.237
Сега ќе постира некој со 20 денари 123134534, кога ќе видам таков тикет да ти пукне курната жила, а јас се мачам 3 кеоф да погодам.
Леле колку сакам да го погодам листот за 20 денари што го играв :D

Инаку не знам што се жалите денеска. Сити победи, Реал и Челзи победуваат. Е сега ако играте мочани екипи како Арсенал и Дортмунд тоа е ваш проблем.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

Инаку не знам што се жалите денеска. Сити победи, Реал и Челзи победуваат. Е сега ако играте мочани екипи како Арсенал и Дортмунд тоа е ваш проблем.
И следното коло сите играмае на Челзи,Реал,Барса....и сите три не победуваа а у меѓувреме Дортмунд и Арсенал тепаат 1-1 и 7+ :ROFLMAO:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.103

После утакмици сите се генерали. Еве нека заебе некоја од Јуве и Рома и јас можам да ти се курчам на тебе дека играш мочани екипи, мада едната стварно е мочана. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И тоа јас пак X2 ја додавам Дортмунд небар сигурната..копилиња гнасни да испоцркате сите 10 со ред да изгубите..сега на инает ме фатија и секое коло ќе ги играм се додека не банкротирам...ѓубриња

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ептен мразам екипи кои ги играм да победат, а губат при крај и израмнуваат во судиско продолжение :mad:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.172
Поени од реакции
18.237
Не сум генерал после натпреварите. Дури и го немам Челзи. Ама не ни имав намера Арсенал или Дортмунд. Сити и Реал зицери на денот, а другите што ги погодив до сега се од оние кои ми се омилени Серија Б само немав време да ги пишам натпреварите овде туку само напишав дека има одлични утакмици.

Од која било гледна точка да го избереш Арсенал пред Јувентус на лист се коси со здравата логика.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Дортмунд стварно не се за играње тешки дрва се, али еве што глеав 2 полувреме Арсенал не се лоши едноставно у задњо додавње прават глупост. Али требаа лагано да си го тепаат Хул на домашен терен. Сеа коа ќе играат у гости ќе биде 1 - 3 за Арсенал

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Арсенал и Рома не ги ставив како што пишав претходно бев сигурен дека некој од овие две ќе ја еба работата, е сега за дортмунд не ми се ставаа ама баш ич ама одев по логиката дека имаат киксови у пичку матер викам мора да тепаат, а да ја ставам јувентус игра во факинг 9 сааат а јас си правев филм до вечер да ги подигнам парите.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
После утакмици сите се генерали. Еве нека заебе некоја од Јуве и Рома и јас можам да ти се курчам на тебе дека играш мочани екипи, мада едната стварно е мочана. :D
Aj povleci gi zborovite za Roma smugle edno!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.103
Ја т2 ги имав Дортмунд, не 2ка, пошо одбрана се чорба, а плус им се вратија и Ројс и Гундоган и Михтаријан. Само џабе, дегени невидени се. Сеа ќе ги играм до 34 коло секој викенд, баш да видам дали може да имаат 31 пораз. Ако успеат тоа да го направат баш драго ќе ми биде, ем ќе испаднат ем нема криво да ми биде.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
И пазете сеа у ЛШ и Арсенал и Дортмунд како лагано ќе тепаат...

Kajgana Shop

На врв Bottom