Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не е крив Монреал не е крив Фламини не е крив Белерин само ВЕНГЕР и ГАЗИДИС се криви нема оправдување нема едноставно кај се игра со 3 централни во ПЛ дали се само нормални не бев против Венгер порано но сега сум во тим Wenger Out it is time

Од кај се избаци па Ремзи?
Нели уште месец дена ќе паузираше?

Мертесакер добро ја прочита играта. Уште еднаш. Мислам дека Пер не би можел ни во Келн да игра. :facepalm:

А и овие педериве се утепаа од лежење, мамицата

Овие кои глумци се бе, 10 минути треба судиско продолжение да се даде, актери требало да станат не фудбалери.

@D_NazGUL е во право. Ја губам довербата во стариот. Ни еден прецизен шут не упатија кон голот,само вртат околу шеснаесетник. Ќе патиме цела сезона поради неговата инатливост со два централни штопери да играме и со Фламини како ДМ. Пред натпреварот бев оптимистичен за некаква си ПЛ титула,сега не сум ни за ЧетвртоМесто трофеј покрај толкава конкуренција.

Требаше сам да ја пуца Велбек после одбиената од шутот на Казорла

И шо демек треба задоволни да ме од овој мизерен бод, две победи на колку се веќе 8-9 утакмици, мизерии, играта на тимо е толку лоша шо не може да се опише

Само Санчез, сам игра за цел тим, алал да му е, ама џабе е.

Во 90та минута почнаа со фудбал,каде беа цел натпревар? Ајде ново реми,како тргна работата одиме на +20 нерешени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom