Уште еден меч без пораз за Арсенал. Одлично.
Бедотии

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро е Тотенхем изгуби, на Ливерпул не му иде најдобро Јунајтед пак ќе губи бодови......ние освоивме еден бод.....на добар пат сме за 4то место , гледате дека нема нервози кога ќе си ги спуштите очекувањата и реално ќе ја видите ситуацијата.
Како само Ливерпул ги спомнуваш, освен Сити и Челзи на никој друг не му е гарантиран топ 4Како шо кажав и у темата за лигата, ќе се јадиме до крај со Ливерпул за четврото место и ништо повеќе.
Битка за титула за нас е веќе завршена работа, така да не ги гледајте резултатите на Челзи повеќе, уствари може чат-пат да ги гледате и да видите како Фабрегас буквално сам ќе му го донесе трофејот на Мурињо во рацете, но некои работи кои сите ги знаеве уште пролетта, Венгер никако не успеа да ги среди на лето, е сега чорба.
Се тоа убаво доколку саборавиме дека навиваме за АРСЕНАЛ, дека потрошивме 100м минативе две годиниДобро е Тотенхем изгуби, на Ливерпул не му иде најдобро Јунајтед пак ќе губи бодови......ние освоивме еден бод.....на добар пат сме за 4то место , гледате дека нема нервози кога ќе си ги спуштите очекувањата и реално ќе ја видите ситуацијата.