Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Ширле : Второто место е неуспех за Мурињо. А поразот е нешто незамисливо за него.
Ова сите го знаеме, ама еве една нова изјава :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2793744/vincent-kompany-raheem-sterling-premier-league-s-best-value-signings-tops-list-club.html

Само не знам кај нас како влегол во топ 3 РвП кога Рафаел скоро за без пари е земен а накачи голема вредност, исто и Де Геа, па и Хернандез е платен 7 а го проценуваат на 22 милиони евра (толку е клаузулата што треба да ја плати Реал ако сака).

Член од
17 септември 2012
Мислења
896
Поени од реакции
515
Paul Scholes believes Jack Wilshere has developed into England ’s best player, because “the penny has dropped” with the ‪#‎Arsenal‬ midfielder.

“I thought Jack Wilshere had two very good games for England during the last week,” he wrote in the Independent . “I would go one step
further than that and say that, at the moment, Wilshere is England’s best player."

L.A

Член од
19 јануари 2014
Мислења
1.695
Поени од реакции
1.019
Шо има врска бе?! Кој не сака да гледа Лига на Шампиони?! Ако има некој таков, а не е педерче или шимејл, јас Морган да не се викам!
Знам дека сите гледат ама NomoregameS напиша во тој смисол намајтап дека е за Јунајтед :icon_mrgr: иначе во право си тој шо не гледа посебно ЛШ е педерче

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
гнаса, се врти према екипата од која леб јадеше до вчера. Колку ме нервираат вакви глупи топ клас плејер идиоти. Глупи глорихантери, ќе играат за барса или реал и освоиле нешто, голема работа направиле у животот
''I want to thank all the colleagues I had last year in Liverpool, coaches and fans because without them I couldn't have done it. Thank you very much for all your support and love. This award also belongs to all of you.''

“Brendan Rodgers has great ideas. I said when I left the club that I was leaving them in good hands, and I am sure he will be even more successful than he has been.”

Ако нешто не недостасуваше во изминативе 2-3 дена во изјавите на Луис, се токму пофалните зборови кон цел Ливерпул. Го испофали цел клуб прописно, јас незнам кај гледаш да се завртил против Ливерпул.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
''I want to thank all the colleagues I had last year in Liverpool, coaches and fans because without them I couldn't have done it. Thank you very much for all your support and love. This award also belongs to all of you.''

“Brendan Rodgers has great ideas. I said when I left the club that I was leaving them in good hands, and I am sure he will be even more successful than he has been.”

Ако нешто не недостасуваше во изминативе 2-3 дена во изјавите на Луис, се токму пофалните зборови кон цел Ливерпул. Го испофали цел клуб прописно, јас незнам кај гледаш да се завртил против Ливерпул.
Рани куче да те лае... овај гризе де... не? :(

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Куче што лае не гризе, аналогно на тоа Суарез не би требало да лае за бившиот му клуб :)

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.389
Поени од реакции
26.380
Таткото на италијанскиот репрезентативец Грацијано Пеле вели дека Луи ван Гал ја спасил кариерата на неговиот син кој за малку ќе се откажел од фудбалот. По четири тешки сезони во клубови како Лече, Катанија, Кротоне и Чезена, Пеле бил многу депримиран, но тогаш на сцена настапил искусниот тренер кој го забележал неговиот потенцијал.

- Ако не го сретнеше холандскиот гуру Ван Гал, а потоа и Роналд Куман, син ми денеска веројатно ќе беше столар или ќе продаваше кафе во мојата приколка, - потенцирал Роберто Пеле потсетувајќи на одлучувачката епизода, односно трансферот на Грацијано во АЗ Алкмар, а подоцна и во Феенорд каде обезбеди трансфер во Саутемптон.
- Сега неговите соништа се исполнети и го заборави разочарувањето што не беше дел од мундијалот. Сепак некој забележал дека италијански фудбалер постигнал 64 гола во холандското првенство, - коментира таткото на италијанскиот репрезентативец кој дебитираше со погодок во мрежата на Малта.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom