Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Книжарница на потегот од Автокоманда до Маџари ? Мислам на книжарница со широк избор на книги од типот на топер, култура, табернакул ...
Мислам дека имаше една одма до Аристократ кладилницата.

Имало некоја продавница за лековите тревки во близина на стара железничка. Знае некој каде е попрецизно...?

Aко мислиш на билната аптека на Алкалоид:

http://www.bilnaapteka.mk/

По улицата што води од Зелен Пазар кон Стара Рампа во Кисела Вода, пред семафорите кај Тутунски Комбинат, ќе ја видиш аптеката од десна страна, има стакло со зелени мотиви.[DOUBLEPOST=1413241752][/DOUBLEPOST]
Букова шпер плоча со дебелина од 4мм, кај може да се најде (низ Скопје)?

Не знам од што дрво е, но овде имаш:

http://elkotehna.com.mk/Products.aspx?gid=3

http://www.javorkomerc.com.mk/drugi_repromaterijali.htm

Последно уредено:

Во „Јавор„ немаат, проверив, а во „Елкотехна„ ќе морам да проверам...благодарам на одговорот. Ми треба исклучиво букова, не тополова, оти е мека и лоша за обработка.

Здраво пријателчиња.да не знаете каде може да најдам комбуха култура?

Каде можам да најдам влошки за патики? Не од аптека само, таму се многу скапи.

Ај ако може една услуга, во сити мол, на втори спрат, вчера бев имаше во ходникот (кај паневропа сони мислам) изложени топки за седење (или beanbag)

interiors_bean_bag_8_panel_1_web.jpg
Мислам дека немаат продавница таму туку беа само во ходникот изложени различни модели. Зедов флаер ама успат некаде го загинав. Продавачката ми кажа дека имаат бесплатна достава низ Македонија и од добар материјал беа изработени па ми паднаа во око. Не сум од скопје и не планирам да одам пак за брзо таму па ако поминува некој од таму ако може да земе едно флаерче и да сподели тука број за контакт или емаил би му бил благодарен.

Мислам дека немаат продавница таму туку беа само во ходникот изложени различни модели. Зедов флаер ама успат некаде го загинав. Продавачката ми кажа дека имаат бесплатна достава низ Македонија и од добар материјал беа изработени па ми паднаа во око. Не сум од скопје и не планирам да одам пак за брзо таму па ако поминува некој од таму ако може да земе едно флаерче и да сподели тука број за контакт или емаил би му бил благодарен.
За секој случај додека некој не помине оттаму еве ти линк со список, со контакт број и слика од сите продавници со опција да ти ги даде подредени по кат, па види дали ќе можеш да препознаеш името на фирмата од флаерот, можеби сепак имаат и продавница таму.

За секој случај додека некој не помине оттаму еве ти линк со список, со контакт број и слика од сите продавници со опција да ти ги даде подредени по кат, па види дали ќе можеш да препознаеш името на фирмата од флаерот, можеби сепак имаат и продавница таму.
Фала, прво што направив е побарав тука, ама ги нема на списокот.

Кај може да најдам оние миризливине за у кола што се на ретровизор што се закачуваат,али ми треба од фудбалски тим ИНТЕР,ако знае некој би му бил премногу благодарен пошто барам веќе подолго време

Кај може да најдам оние миризливине за у кола што се на ретровизор што се закачуваат,али ми треба од фудбалски тим ИНТЕР,ако знае некој би му бил премногу благодарен пошто барам веќе подолго време
Nema veke takvi, samo of sampionski timovi ima ostanato

Види во Тинекс, имав земено јас од Интер пред некое време и се мислам дека од тинекс го земав..

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Некој од Скопје да знае место за печатење маички докај 300-400 денари? :) Фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom