Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не знаев каде да постирам за постот да ми добие најмногу прегледи (па затоа овде претпоставив дека е најдобро)
Ми треба некој да ми изработи вакво нешто
Прегледај го приврзокот 105033
Можам и сама (i guess) но немам дрво за работа.

Ако сакате поточно како се изработува, има и мал туториал на нет.

Доколку некој искрено сака да се нафати да ми го направи ова „предило“, ќе му платам (материјал и изработка) :)
Абе, ја ќе ти го направам. Само да не ти треба за “вчера“ па тогаш ништо не правиме

Компанијата се вика Лотус,и мислам дека може да ти ги достават каде и да си во Скопје бесплатно,а доколку не си од Скопје ваљда ке ти наплатат нешто :)
Имам тука 2 броја : 070 382 902 и 070663400
Имам 2 мејла: hello@lotuss.com.mk и hello@lotusgeneration.com
и веб-сајт: www.lotuss.com.mk
фала ти премногу (y)

Не ми треба вечерва, и не сакав да те замарам затоа не ти реков ништо :unsure:
Не вечерва, него вчера :pos: окалки да си купиш.
Колкаво е по димензии? Ширина и должина, висина знам дека не е битно.

Ако не си нашол до сега
Крономак ти се најголеми увозници на такви работи во МК. Знам сигурно дека имаа шперплоча со дебелина 3 и 4 мм во 10-тина дезени.
Ако не продаваат на мало, ке те информираат кои фирми го имаат бараниот артикал

О.К.
Благодарам на помошта. Сеуште немам најдено: по стовариштата, или немаат или велат дека таква шпер-плоча веќе не се произведува. Ќе барам во „Крономак„.

Кај може да најдам делови на старо за кинески скутер? Ми треба преден бандаж (12-ка) со диск и осовина

Каде можам да најдам ролекс реплика во скопје?

Последно уредено:
Има ли Пет Шоп во Лептокарија (или околина)?
Има во лептокарија после џовани кафичот или како и да се вика (спроти кафичот има пекара сигурно знаеш за кај ти зборам :) )

Испратено преку македонски пошти

Кај може да најдам делови на старо за кинески скутер? Ми треба преден бандаж (12-ка) со диск и осовина
да завртам неколку броја ќе се чуеме :)

Некој да не знае кај можам да набавам Неодимиумски магнети? по можност плочкасти?

Знае некој каде можам да најдам спортска опрема за фубал-мал фубал (патики,маици,шорцеви,чорапи, тренерки)

Знае некој каде можам да најдам спортска опрема за фубал-мал фубал (патики,маици,шорцеви,чорапи, тренерки)
Ако ти е за поефтино имаш во аутлет продавниците кај Борис салата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom