- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.424
- Поени од реакции
- 9.317
Немам пројдено неколку години.Уште постои? Да не си јалнаш нешто, пред некој ден поминав од таму и .................... GONE![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам пројдено неколку години.Уште постои? Да не си јалнаш нешто, пред некој ден поминав од таму и .................... GONE![]()
Му треба на СК таква продавница, штета ако ја затворлие. Ако, затоа што се надевам дека само ја дислоцирале.Немам пројдено неколку години.![]()
Пред неколку месеци пројдов од таму да видам што има како има, одамна не сум бил... за да ми кажат дека газдата починал и ќе ја затвораат продавницата неколку дена подоцнаМу треба на СК таква продавница, штета ако ја затворлие. Ако, затоа што се надевам дека само ја дислоцирале.
Или, ............ да отвараме таков бизнис, а?![]()
Проба во билна аптека??? Не викам дека има ама големи се шансите да најдеш таков производ таму.
каде би можел да купам низ Скопјево боци хелиум ама во помали количини на пример оние што се за дување балони...?
Хммммм, интересно.Пред неколку месеци пројдов од таму да видам што има како има, одамна не сум бил... за да ми кажат дека газдата починал и ќе ја затвораат продавницата неколку дена подоцна
Така да, ако имаш на ум, рачунај ме за бизнис, уште пари ни требаат![]()
Во салонот на сони што се наоѓа на рекорд сигурно имаш цена незнамКолку пари кошта PS4 и од каде може да се купи кај нас ?
Ne znam kade da go postavam prasanjeto, mislam deka tuka e najadekvatnoSakam da zemam snooker masa (teska okolku 1.1 ton) od Anglija, pa me interesira kako najevtino moze da se donese do Makedonija. Dali ima nekoja firma sto prenesuva so kombe ili.... Pozz.
по железарите обично држат такви, провери.[DOUBLEPOST=1412806258][/DOUBLEPOST]Ми треба мрежа за комарци на метро да ми исечат каде можам да најдам низ Скопје ?
стави сода на местото, остави нека поседи некое време, после избриши.Мачето ми истури цело шише оцет на плочките.
Како да ја отстранам миризбата? Пробав и со арф, и со освежувач, и триста хемикалии и чуда, и прозорци и врати, се` живо отворив и уште ми мириса, неможам више.![]()
ова за чување накит е или?Ај пак ќе си прашам, каде да најдам ваква школка (затворена) во Скопје?![]()