Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Немам пројдено неколку години. :)
Му треба на СК таква продавница, штета ако ја затворлие. Ако, затоа што се надевам дека само ја дислоцирале.
Или, ............ да отвараме таков бизнис, а?;)

Му треба на СК таква продавница, штета ако ја затворлие. Ако, затоа што се надевам дека само ја дислоцирале.
Или, ............ да отвараме таков бизнис, а?;)
Пред неколку месеци пројдов од таму да видам што има како има, одамна не сум бил... за да ми кажат дека газдата починал и ќе ја затвораат продавницата неколку дена подоцна :(
Така да, ако имаш на ум, рачунај ме за бизнис, уште пари ни требаат :D

каде би можел да купам низ Скопјево боци хелиум ама во помали количини на пример оние што се за дување балони...?

Во ТГС (технички гасови Скопје), Влае. Имаш боци од 10l па нагоре.

Пред неколку месеци пројдов од таму да видам што има како има, одамна не сум бил... за да ми кажат дека газдата починал и ќе ја затвораат продавницата неколку дена подоцна :(
Така да, ако имаш на ум, рачунај ме за бизнис, уште пари ни требаат :D
Хммммм, интересно. :unsure:

Колку пари кошта PS4 и од каде може да се купи кај нас ?

Ми треба мрежа за комарци на метро да ми исечат каде можам да најдам низ Скопје ?

Ne znam kade da go postavam prasanjeto, mislam deka tuka e najadekvatno :) Sakam da zemam snooker masa (teska okolku 1.1 ton) od Anglija, pa me interesira kako najevtino moze da se donese do Makedonija. Dali ima nekoja firma sto prenesuva so kombe ili.... Pozz.

Ne znam kade da go postavam prasanjeto, mislam deka tuka e najadekvatno :) Sakam da zemam snooker masa (teska okolku 1.1 ton) od Anglija, pa me interesira kako najevtino moze da se donese do Makedonija. Dali ima nekoja firma sto prenesuva so kombe ili.... Pozz.

Здраво друже таква маса од Англија само со контињер, ќе ти ја остават негде на некоја лука у Антверпен и од таму на камион и до МК има една фирма у Карорман (Маџари) Сигма Логистик иди таму прашај, таму организираат таков вид на превоз

Ми треба мрежа за комарци на метро да ми исечат каде можам да најдам низ Скопје ?
по железарите обично држат такви, провери.[DOUBLEPOST=1412806258][/DOUBLEPOST]
Мачето ми истури цело шише оцет на плочките. :facepalm:

Како да ја отстранам миризбата? Пробав и со арф, и со освежувач, и триста хемикалии и чуда, и прозорци и врати, се` живо отворив и уште ми мириса, неможам више. :place:
стави сода на местото, остави нека поседи некое време, после избриши.

Последно уредено:
дечки мене навистина ми требаат онакви плетенки, белегзии/алки плетени во различни бои
знам дека ги продаваат на панаѓури, на некои настани концерти/журки и тн ....
едно девојче летото продаваше на кеј на 2-3 пати ја видов али тогаш баш во гужва бев и неможев да си купам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom