Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не брат, не за накит. Чисто да биде затворена и празна. Ќе побарам, фала :Д
Вајда вакви школки има таму каде што продаваат аквариуми и слично. Знам дека вакво место имаше спроти бисер (преку улица), кај Телекабел зградата доле под земја по скалите кога се спушташ. Е сега да не те зезнам, таа пред година-две сум ја ѕирнал случајно, вајда не е затворена.

@Peja989
Сега поминав. Преместена е во лептокарија до флиуд. Така ми кажаа.

Не брат, не за накит. Чисто да биде затворена и празна. Ќе побарам, фала :Д
Ваква ти одговара? :D

ypPKBWY.jpg

MznBraP.jpg

mHCd14V.jpg

mYyDECI.jpg

9cl5eHX.jpg

Каде да најдам лежај значи не мора да којзнае која ширина пошто ќе спијам сам ама не сакам да е метро и пол.. Значи да биде како за двајца сакам поширок со добар душек? Каде може ова за не многу солена цена да го најдам комплет кревет + душек? По можност од Велес да е

да не знае некој сајт за онлајн нарачка и испорака преку пошта слично на ддком.мк
ми треба сајтот/дуќанот да има све и смартфони и таблети и принтери све

Подлоги за чаши ама да се картонски и бели за да може да се печати на нив. И чаши за кафе ко што се по маркетиве за носење или ко у старбакс ама исто бели за печатење да се.

Имало некоја продавница за лековите тревки во близина на стара железничка. Знае некој каде е попрецизно...?

Книжарница на потегот од Автокоманда до Маџари ? Мислам на книжарница со широк избор на книги од типот на топер, култура, табернакул ...

Букова шпер плоча со дебелина од 4мм, кај може да се најде (низ Скопје)?

Подлоги за чаши ама да се картонски и бели за да може да се печати на нив. И чаши за кафе ко што се по маркетиве за носење или ко у старбакс ама исто бели за печатење да се.
??? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom